Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. március 28., csütörtök

Könnybe lábadt ...

Istenemre, nekem a szemem is könnybe lábadt a végére ... mert nekik meg lábuk sincs! De van más! Más, ami meg sokunknak nincs.


Rég nem közöltem a "beszállítóktól", elnézést is kérek a méltánytalan mellőzésért.
Ezt a videót kedves Druszám, Barátom és rendszeres "beszállítóm" küldte a minap.

Részleges aktualitása is lett. Tegnap az egyik legnagyobb közösségin "beszédbe" elegyedtem egynémely elemekkel. Fennen gyalázták Cipőt, merthogy kommunistának vallotta magát a megboldogult. Az már agyukig nem jutott, miként is  vallotta ezt Cipő. Megpróbáltam az elhalt védelmét fogni,de ennek az eredménye ... kommunista, zsidó, buzi, bérenc és még meg is fenyegettek. Nos igazuk volt!
Így jár az -és meg is érdemli- ki megpróbál a férgekkel szót érteni. Ami nem lehetséges, ... azt minek erőltetni? Észt csak annak lehet osztani, kinek van hozzá kiindulási alapja. Még mindig meglepnek ezek az elemek, mert én ahhoz mérem a "dógokat", hogy még a kutyámmal is szót értek. Nyilván! Hisz egy eb nagyjából egy hároméves gyerek szintjén van. Azért ez nem várható el egy ...tól.
A képlet a szokásos és egyszerű. Cipő dögölt volna meg már korábban, én meg már rég, amúgy zsidók, kommunisták, bérencek, buzik és köcsögök vagyunk, voltunk, ............. viszont ők nem nácik. Ááááá dehogy! Ők a hazafik!
Igaz, a háborús filmeken a fasisztáknak szurkolnak, de ők azért nem azok. Ők a ...!

6 megjegyzés:

  1. Jézusom! Milyen egyszerű emberek lehettek!? (nem lenézve Őket, csak mégis...) Halottról jót vagy semmit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszerű. Úgy szoktuk mondani: egyszerű mint a faék!

      Törlés
  2. Békés ember vagyok, de ez az, amitől nekem is elborul az agyam.

    VálaszTörlés
  3. Én szeretem hallgatni a Republik zenét. Piszkosul nem érdekel az sem, ha netaéán buzi a zenész, vagy kommunista. Egyszerűen nem jut elhozzám ez az info. A zenén kersztül nem.
    'Beszélgeni' pedig jóformán csak Hozzád járok, és még néhány emberhez.
    Tulajdonképpen így is jó.
    Bódi Laci nyugodjék békébben. Nekem csak adott. Köszönöm.

    VálaszTörlés