Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. október 19., hétfő

Befuccsol az irányelv?

Hát nem! Nem hagyom magam!
Pedig úgy néz ki, befuccsolni látszik az irányelv
-mely szerint csak nem kéne hülyén meghalni-,
s ennek okán próbálok tájékozódni a történések megörökített világában.

Nos hát ... érdekes, érdekes!
Ha bekapcsolom az agyi szűrőm -márpedig bekapcsolom- és kigyomlálom az afféle roppant érdekfeszítő faszságokat, hogy kinek kicsoda a szívtiprója, ki kinek a macája, kanja s egyéb felfekvése, hogy ki s mit tálal a volt, avagy jelenlegi párjairól, avagy ki s mennyiért vett babakocsit vagy rucit, vagy hogy némelyik celebnek mennyit melóztak a mellén, seggén, netán alig ruháján vagy ruhátlanságán de legalább a sminkjén, vagy hogy a börtönsztárok épp mit tanulnak? Stb, stb!
Ezekhez még jönnek mint kiszűrendők a mindennapi szarságok, A Demcsák-féle ..., Majka-féle ..., Tilla -féle ..., Győzike-féle ..., Bangó-féle ..., Z Cini-féle ..., K Tünde-féle ... stb, stb kiszólások és roppant érdekfeszítő s lélekemelő történések. S akkor mi marad?
Az, az! Majdnem az, mint a harmadik gyereknek. Az apánk faxa!
Na jó! Jelen esetben ez a fax a migráns történések. Nem történhet, hogy nincs történés és történet! De van ám! Még a csapból is migráns folyik, hát még egyesek agyából. Sulykolják, sulykolják. Én értem, hogy ez hatalmas probléma.
No de azért vannak még a nap alatt ...! És ezek a nap alattiak szépen ráolvadnának a napra menők fejére, ha mi hírfogyasztók nem dagonyáznánk vidáman az elénk öntött moslékban s nem hinnénk el boldogan, ez minden.
Nem ez a minden.! Csak épp ezt a nem csekély problémát a tisztelt kormányunk igen jó érzékkel használja fel fedősztorinak is és eltakarják vele akár a napot is.
Úgy könnyebb azt is ellopni! El is fogják. Hogy miért? Azért, mert itt a földön, a mi kis földünkön, már nem maradt ellopni való. Sőt! A földet is épp ellopják!
Hogy ne szaporítsam tovább, befuccsolni látszik a bevezetőmben felvázolt elv s mindazok, kik nem tudnak, nem képesek, nem akarnak válogatni, esetleg rosszul válogatnak, vagy netán nem is válogatnak hanem felesznek mindent amit elénk borítanak, hát bizony hülyén fognak meghalni.
Boldogok a szellemi szegények, mert övék a Fidesz országa!
Tényleg boldogok?
Én már régóta nem hiszem, hogy a kormánypárt hívei hülyék. Nem!
Ők elvakultak, hívők és cinkosok!
A hülyék az érdektelenségben hívők, a dolgokat szellemi restségből elmellőzők!
Nem a Fidesz miatt jutottunk oda, ahol most tartunk, ők amit csinálnak, cselekszenek azt jól, profi módon csinálják (sajnos). A hülyék miatt tartunk itt!

2 megjegyzés:

  1. Na ja , és még egy jó darabig maradnak is, mivel alaposan bebetonozták magukat..... nemcsak a fogsoruk, de még a protkójuk is az asztalban van vájva, plusz négykézláb még kapaszkodnak bele.
    Pedig vehetnének mint Móricka a boltban.:
    Mit veszel fiam?
    Csókolom kanyart .
    Szia!
    :-(
    Azért mert a blogom tematikus még nem szemellenzővel járok .....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos így látom én is. De nem csak a beton végett. Hanem mert nem hogy jobb nincs helyettük, de olyan sincs amelyik szóra érdemes.
      Kedves Kata! Egy pillanatig nem gondoltam rólad a szemellenzőst. :)

      Törlés