Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. január 21., hétfő

A választott képviselőink is cserbenhagyjátok?

Igen! Pontosan ez volna most a kérdésem, és pontosan arra várok nagy kíváncsian, hogy most mit lépnek az ellenzéki választók?
Most, hogy az általuk törvényesen megválasztott képviselőik fejét betörték, mert igazat szóltak, most őket is cserbenhagyják?

Igen sokáig volt az a vélemény a törvényesen megválasztott ellenzéki képviselőinkről, hogy a pénzükért nem tesznek eleget, nem elég aktívak, nem hallatják a hangjukat, nem keresik a lehetőségeket, hogy csak asszisztálnak és ezzel törvényessé teszik a rezsimet, törvényessé teszik az Orbán kormány gazemberségeit, mert a demokrácia látszatát keltik a passzív, a néma és béna jelenlétükkel.

Most, hogy végre az aktivitásukat elvitatni nem lehet, hogy végre tevékenyek, bátrak, kezdeményezők, és végre hangos szóval is és látványos tettekkel is felhívják mint magukra, mint az ellenzékiségre, mint pedig a kormány és a kormányzó pártok gazemberségeire, most akkor ott hagyjátok őket a szarban, a saját vérükben fetrengve ahelyett, hogy végre zárnátok és melléjük állnátok?

Most, hogy a kormány a napnál is világosabban a tudomásotokra hozta, hogy nagy ívben szarik a jogra, hogy az általuk hozott vagy jóváhagyott törvényekkel is csak jogászkodnak, csűrik-csavarják, hogy pofátlan módon dobják vissza a nyilvánvaló bűncselekmény elkövetésének vizsgálatát, sőt ... sőt ráadásul a jogában korlátozott, a jogállásában sértett és a nyilvánvalóan fizikai erőszakot elszenvedett képviselőket nem sértettként, de elkövetőként kívánja kezelni, most akkor magára hagyjátok választott képviselőitek? Cserbenhagyjátok őket?
De miért? Miért?

Egyszerűen nem értem! Az ellenzék képviselőire nagyjából annyian szavaztak, mint a kormánypártok képviselőire! Hol van akkor most az a rengeteg ember aki őket bízta meg a maga nézetei, elvei, elgondolásai a maga ügyei, sorsa, jövője képviseletével?
Hol a fenében vagytok? Mire vártok? Mit szaroztok, sunnyogtok? Ezt is benyelitek?
Erre is csak legyintetek? Ez sem számít? Semmi nem számít? Akkor mi a francnak kellett őket megválasztani? Miért nem a választás napján maradtatok otthon?

Ha már megválasztottátok őket, akkor ők felelősséggel tartoznak a választóik képviseletéért, de a választóik is felelősséggel tartoznak a képviselőikért! Vagy tán csak úgy beküldtétek őket a tűzbe és égjenek?

Akkor lesz ebben az országban végre változás, ha egyszer, legalább egyszer kimegy az utcára 100 ezer ember, majd egy ilyen szégyenteljes döntés után 120 ezren, majd ha erre azt mondja egy szarházi kormányzati ember, hogy hazaárulás tüntetni, akkor másnap kimegy 130 ezer, és amikor az egyik szónokát, mocskos szájú volt kommunista bértollnokok leribancozzák, akkor másnap kimegy 150 ezer, és ha erre a kint lévőket, a csökkent értelmi képességű hazug gazemberek Soros ügynökeinek nevezik, akkor másnap kimegy 170 ezer ember! Valahogy így!

Addig amíg cserben hagyjátok a Sándor Máriákat, a Nagy Blankákat, és még ráadásként a saját megválasztott képviselőiteket is, addig itt nem lesz semmi változás!
Addig marad a törvénytelenségek, a korrupció, a demokrácia minden vívmánya lebontásának sötét korszaka! Addig marad a sötétség és tovább hízik a sárkánytojásból már kibújt 21. századi finomított fasizmus!

Ha neked ez kell, akkor csak punnyadj tovább, vakard véresre az altájékod, tátsd ki a bagólesőd és égre meredt szemmel várd azt, amíg mások megpróbálják neked belekaparni a sült gesztenyét. Néha azért vedd le a szemed az égről és nézz rá, hogy beledöglött már végre az érted vívott harcba?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése