Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2021. július 6., kedd

Ki dönti el? ... Te? ... Idővel sorra kerülsz!

Ki dönti el, hogy ... melyiket kell szeretni, melyiket nem, melyiket kedvelni, melyiket nem, melyiket utálni, melyiket gyűlölni, melyiket kirekeszteni, melyiket ellehetetleníteni és melyiket eltaposni?
Ki dönti el? ...Te?
Azt hiszed te? Ugyan, dehogy.
A neveltetésed, nagyszüleid, szüleid, rokonaid, barátaid, környezeted és ... és ha addig nem, akkor majd felnősz és eldönti helyetted a politika.
A képsor hosszú, a beemelt fotó sok, de nem teljes. Majdhogynem végtelen válogatás lehetne ...

Szőke - fekete - vörös - barna - göndör - fiatal - idős - afrikai - afro-amerikai - namibiai - mumuila - bushman - vietnami - balinéz - muszlim - indián - hindu - polinéz - latin - transznemű - leszbikus - meleg - cigány - katona - rendőr - orvos - szép - csúnya - .....

Mennyi? Harminc? Csak ennyi, de majdhogynem végtelenné lehet nyújtani a gyűlölet tárházát. Egyes emberig. A környezetedig, név szerintiig, ... azt hiszed te döntöd el ... ugyan már! Egészen hozzád leérhet.
Csak menj bele a "játékukba" és idővel sorra kerülsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése