Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2022. február 16., szerda

Az igazság szérum is megdöglik benne

Tisztelt Miniszterelnök Honfitársam!

Azt kell higgyem, hogy ez a levelezési dolog önnél már kényszeres. Ami még azért elviselhető lenne, ha a levelekben rögzített hazudozása is nem lenne már kényszeres.
De még talán az is viselhető lenne, ha ezekből a levelekből nem az tűnne ki, hogy ön hülyének nézi a honfitársait.
Mondja Miniszterelnök úr!
Van egy kormányközeli megbízottja aki számon tartja, hogy mikor mond, és mikor mondott legutóbb, igazat? Azt tudom, hogy egy igen népesre duzzasztott kártevő haddal vette megát körbe, akik segítenek önnek folyamatosan hazudozni, a régi hazugságokat nem feledni és újabbakat is kitalálni.

Miniszterelnök Honfitárs!
-Ön már a megszólításban is hazudik!
Tisztelt? Az elmúlt kormányzati évei engem meggyőztek arról, hogy ön nem tisztel sem Istent, sem embert. Embert pláne nem ha az nem az ön által gerjesztett passzátszelet fújja tovább. Önnél a tisztelet jele, ha ellenzéki vagyok akkor hazaáruló?
Nyugdíjas ugye? Ön volt az, aki egy visszamenőleges hatályú törvénykezéssel 2011-ben törölte a nyugdíjas státuszom, vele minden nyugdíjas járandóságom, és átminősített szolgálati járadékos státuszba, egyúttal az addig folyósított szolgálati nyugellátásom csökkentette a személyi jövedelemadó mértékével. Inkább nem számolom ki, hogy mennyivel is rövidített meg engem és a családom 2011 óta?
Honfitársam? 2011-ben "kádárhuszár" most meg hirtelen honfitársam?
Miniszterelnök honfitárs!
Háromszavas megszólítása minden egyes szava hazug. Nem sül le a képéről a bőr?

Oszt megyek tovább Miniszterelnök úr!
-Ön, ezzel a kezdeti lendülettel hazudik tovább. Ön nem azért írt nekem, hogy örömmel tájékoztasson a 13. havi visszaépítéséről. Örömmel? Önnek esze ágában nem lett volna az idén visszaépíteni ha nem szorul a kapca. Örömmel? Örül a kölcsönnek amiből kifizette ezt is, és a többi osztogatást, szavazatvásárlási kísérletet is, és amivel rekordméretűvé duzzasztotta az államháztartási hiányt?
Tájékoztatni meg miért kellett levélben is, amikor a csapból is ez folyik már jó ideje?
Megmondjam, hogy minek kellett az ön levele?
Azért, mert szükségét érzi még egyszer az orrom alá dörgölni, hogy ön micsoda egy "tőrül vágott fasza gyerek" és hát az ön hátsó szándéka a voksom reménye.
Hiába reméli Miniszterelnök Honfitárs! Remélem, kis idő, és ön max. pártelnök úr.
Oszt megyek tovább Miniszterelnök Honfitársam!
Ön hazudik tovább, mert a 13. havi nyugdíjat nem a Gyurcsány-korszakban, hanem a Bajnai-korszakban az államcsőd elkerülése végett felfüggesztették, és nem eltörölték ahogy ön méltóztatik elferdíteni. 

Miniszterelnök Honfitárs!
A második szakaszban még mindig csak, a hazug megszólítást követő, első kétsoros mondatát sikerült az igazság útjára visszaterelni.
Úgy értékelem, hogy mindezeket egybe véve, két mondatban -egy kurtában és egy kétsorosban- ennyit hazudni az olimpiai bajnoki szint lenne, ha rendeznének ebből olimpiát. Szerencsére nem rendeznek, szerencsétlenségünkre viszont, ennek ellenére ön, az olimpiai bajnokokat megillető járandóságot azért megkapja.

Miniszterelnök úr honfitársam! Miniszterelnök honfitársam úr!
Ön válassza az önnek tetsző megszólítást, nekem egyik sem tetszik, de ha nem is születtem úrnak, önnel ellentétben, igyekszem annak látszani.
Én pedig azt választom, hogy nem boncolgatom a levele további hazugságait.
Az igazság az miniszterelnök úr, hogy önben az igazságszérum is megdöglik.

Elnézést kérek! Még azért egyet.
Ön emígy írta alá levelét. "Tisztelettel: Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke."
Nos, fentebb már mondtam, ön nem tisztel sem Istent sem embert.
Én nem akarok az elköszönéssel hazudni, nincs semmi okom önt tisztelni.

Egy igaz jövő reményében üdvözlöm önt:
Meggyes József     
Magyarország választópolgára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése