Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2022. május 3., kedd

Lassú munkához idő kell

2022.05.02.   Deseda

Az változatlanul nem látszik, hogy ez a kivitelezés a végére jó munka lesz avagy ... de most jó.
Jó lassú.
Már megsaccolni sem merem, hogy mikor láttam a híd körül mozgást. Leszámítva a rászálló vadkacsákat. Azok is csak azért mennek rá, amiért a kivitelező meg nem ... leszarják.
Jó, jó. Biztosan oka van. No de, mi?
Tájékoztatás híján mindössze annyi látszik, hogy elkezdték anno. Jó rég. Depóztak egy csomó mindent az új hídból, oszt kalap-kabát.
Az látszik, hogy hónapokkal ezelőtt járhatatlanná tették a roskatag, de amúgy még járható hidat, majd mint aki jól végezte dolgát leléptek mint kurva a sezlonról.
Tényleg igaz a mondás, "jó munkához idő kell", de a lassúhoz még több.

Most akkor kérdezzem meg, hogy miért volt sürgős nekiugrani a régi hídnak és a mederbe rogyasztani egy elemet, szétbarmolni a járófelületet és ellehetetleníteni a bejutást az arborétumba, oszt most meg miért nem sürgős legalább dolgozgatni az újon?
Miért volt fontos sokat beszélni a felújításról, most meg hogy nem halad miért a nagy hallgatás? Mikorra is kellene elkészülni az újjal?

2 megjegyzés:

  1. Neked meg olyan éles a szemed,mint a sasé.Egyébként egyetértek veled.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen.
      Azért az "olyan éles" sokkal jobb mint az "olyan csipás". :)

      Törlés