Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. november 7., csütörtök

Igyál komám!

Igyál! Igyál!
No persze baromira nem mindegy hogy mit is?
Pálffy -borlovag és borszakértő- István tudja!
Tudja? Állítom, nem tudja! Ha tudná, akkor nem kerülne szegény kérdéses helyzetbe.
Meg is mondta, beperel mindenkit, ki azt állítja részeg lett volna. Nem volt!
 Én hiszek neki! Egy keresztény, aki még demokrata is, annak hinni kell. No meg aztán a tények azok tények, a felvétel meg megmutatja. Tisztán látszik -már persze ha nem hamisított ez is mint a bajai- Pálffy -borlovag és borszakértő- István odamegy Józsa Istvánhoz és kezet nyújt.
Kezet nyújt! Sőt! Le is kezel!
Na ez az! Kérem szépen ezt végiggondolni! ... Alaposan! ... Egy borász, borszakértő, aki már borlovagságig vitte, ráadásul keresztény is és még demokrata ... hát kérem szépen ... nincs az a mennyiségű bor, ami egy ilyen jeles személyt odáig züllesztene, hogy egy szocival lekezel! Nincs! Pont! Sem józanul, sem részegen!
Mi következik ebből? Pálffy -borlovag és borszakértő István valami mást ivott! Valami olyasmit, aminek a hatásával nem számolt. Valami roppant ütős anyagot, mert egyszerűen bor nem válthat ki nála ilyen tudathasadásos állapotot. Hisz, borban az igazság! És az igazság nem enged egy keresztény, demokrata borszakértőt ekkora bakit elkövetni! Szocival lepacsizni! ... Brrr! A hideg is kiráz ...
De akkor mit ivott Pálffy -borlovag és borszakértő keresztény- István? .... ???? ....
Elárulom!
Vizet! Balaton-vizet. Nem vicc!
Pálffy -keresztény borlovag és demokrata borszakértő- nyilatkozta. Ő maga!
Idézem:
"a Balaton vízminősége kiváló, semmi baja, hála a jóistennek. A Balaton vize nagyon jó, még inni is alkalmas. Csak hozzáteszem zárójelben, hogy én magam, amikor lehetőségem van, azzal kezdem a napot, hogy egy pohár Balaton-vizet megiszom. Nagyon jót tesz a gyomornak, az emésztésnek és a többi."
Minősége kiváló! De még mennyire! Jó az anyag mi?
Csak elképzelem, hogy Pálffy -borlovag keresztény és borszakértő demokrata- pincéjében két sorban állnak a hordók. Baloldalt a lovagi bor, jobbra a Balaton-víz! Oszt ugye reggel egy pohár víz, napközben meg minimum két liter. Minimum! Orvos is javallja!
Csak hát ... csak hát ugye a víz egy borlovagnak, borszakértőnek ekkora mennyiségben -az egyéb jótékony hatásai mellett- mellékhatásként, tudathasadásos állapothoz hasonlót produkálhat. Minek iszik vizet aki nem bírja? Kellett ez?
Szegény -borkeresztény lovag és bordemokrata szakértő- most mosakodhat, lekezelt ...
Apropó! Ha a borlovagszakértő és bordemokrata keresztény, vizet iszik, akkor borban mosakszik? Logikus lenne.
Ez lehet a magyarázat a kényes orrúaknak, kik alkoholszagot véltek lengedezni Pálffy -borkeresztény bordemokrata és lovagszakértő- körül.

Minden mennyiségben bevállalok 20 lityis műanyag kannákat! Hétvégén megyek a Balatonra vízért! A rosseb aki megveszi ezek után a drága borokat! Gyenge!
Éljen a Balaton-víz! Igyál! Igyál! Fő az egészség!
Én akarok lenni az első vízlovag és vízszakértő! ... Szavazzatok, rám!  

6 megjegyzés:

  1. Legjobb védekezés a támadás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Angárd! ... Egy nagyfröccsel visszatámad! :)

      Törlés
  2. Nekem van pár műanyag kannám. Csak nyáron használom Komjátiban. Télire szívesen kölcsön adom. A Balaton téngernyi kincset rejt. Nem is tudjuk, hogy mit és mennyit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ok! Viszek majd egy kannával oszt jól beiszunk! :)

      Törlés
  3. Nem kommentálom, de muszáj megjegyeznem... Szeretem a szarkasztikus humorodat! Egy újabb remek írás! :)

    VálaszTörlés