Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. december 19., csütörtök

Krasznai Tünde

Tünde!
Emlékszik még arra, mit is mondott ön az utolsó párbaja után? Hogyne emlékezne!
Az volt az a párbaj, mikor a mentorok nem döntöttek, a szavazók kezében volt a döntés.
S ön nyert!
Azok kedvéért, kik esetleg nem emlékeznének:

- "Bebizonyosodott számomra, hogy több a jóindulatú ember, mint a rosszindulatú!"

Ha nem is tán szó szerint idézve, de ezek voltak az ön szavai, avagy a mondandója lényege.

Biztosan így van, biztosan nem is tévedett! Csak egyet felejtett el akkor ön is, meg azt hiszem én is és még igen sokan mások.
Nevezetesen azt, hogy az országot nem ez a  jóindulatú többség irányítja!
Ön megvívta "első" nagy harcát az X-Faktorban és sikeresen. Most úgy látom, az a harc nem lett egyben az utolsó és tán az volt a könnyebb. Harcoljon! Önmagáért, a többségért.
Szorítok önért és a többségért!
Üdvözlettel: egy Bohóc (egy a többségből)

8 megjegyzés:

  1. Bár Tünde nem vihette el a fődíjat, de a jövőben még sokat hallunk felőle... Ebben biztos vagyok. Ez a pálya, nagyon is neki való. Számomra ő volt a legkülönlegesebb hang és jelenség a műsorban. Viszont ezzel a "jóidulatú ember" megjegyzésével nem értek egyet. Nem a múltja miatt kapta vagy nem kapta a szavazatokat. Nem lehet, hogy mindenkinek tetsszen az amit csinál. Ha rosszindulattal lettek volna felé, nem jut el ilyen magaslatokig... szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kétséges. Sokat ... csak épp mi okból emlegetik fel?
      Értelek én s én is remélem, a hangja miatt.
      De nem csak amiatt. Ahogy előtte élt, azt sokan lesznek kik nem bocsájtják meg és nem felejtik el neki. S majd gondoskodnak róla időnként, hogy más se felejtse el.
      Háááát! Vitáznék. Szerintem vannak szép számmal, kik úgy gondolkodnak, mindegy a hang, a tehetség, de a bűne nem megbocsájtható, ezért nem kívánatos és nem is nyomtak rá szavazatot. Ezzel nem azt mondom, neki kellett volna nyerni. Én már a négynél megakadtam, közülük bárkit el tudtam képzelni. Persze az én abszolút hallásommal ... abszolúte nincs! :)

      Törlés
  2. Csodás nő csodás hanggal...nem is értem miért bántják annyira, hogy mégy Gyurcsány is megsokallta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor kicsit veled is vitázok. Az én férfiszememmel nem csodás nő. Ha eszembe jut a kőkemény pornó, akkor mint nőt is elvetem. A hangja viszont, ha nem is csodás, de nagyon egyedi s remek előadó. S mivel ha kéznél lenne sem akarnám meg..., de szívesen meghallgatom. Bárhol, bármikor! Mert ahová a hangja miatt hívják, oda az menjen aki a hangjára kíváncsi. Azt én sem értem, miért vannak ilyen sokan, kik szerint nem érdemel egy esélyt, egy új életet? Az "első" életét tönkretette ő maga, a másodikat meg tegyük tönkre "mi"?

      Törlés
  3. Az első olya x-faktor, amit nem néztem. A válogatók idején Nufi felhívott még Komjátiban, éa a bemutatkozóját láttam. Jó hangú lány, de nem volt különösebben érdekes. Ettől függetlenül természetesnek tartom, ha valaki megséfrtődik, csak mert nem lett győztes.
    Te nem tudod magadról, hogy Te vagy a legjobb?
    Ezt minden alkotás közben érezni kell. Csak később lesz értékelhető. Ha eltelt némi idő.
    Utáltam az összes riportert, aki egy vesztes csta után a lihegő sportolótól kérdezősködött.
    Szerintem ennek a lánynak a hangjára kellene kíváncsiskodnunk, nem a véleményére. Az huszadrangúnak is túlértékelt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt meg én nem hallottam.megsértődött a vereségen? ... No mindegy.
      Én nem. Én nem tudom. Voltam (vagyok?) amiben profi voltam, voltam amiben jó, voltam amiben rossz. De legjobb? nem hiszem.
      Szerintem is a hangjára legyünk kíváncsiak.

      Törlés
    2. Felületesen értelmeztem a soraidat. Vegyük a enyémet általánosításnak, és elnézést kérek.
      Én inkább az alkotás-éneklés-hegymászás belső élményéről akartam beszélni. Ott, akkor magamat győzöm le, és jobb vagyok magamnál. Amikor pedig kívülről szemlélem - mert éppen elmúlt, vagy nem sikerült, - még nincs meg a higgadt ember. Mire lehiggad(ok), már nem a küzdő, aki értékel.
      De tényleg nem értem, miér kellene versenynek tekinteni az éneklést? A legmélyebb öröm belső forrása azért buzog elő, hogy mindenkit megitasson, nem azért, hogy legucsmolják.

      Törlés
    3. Nincs miért elnézést kérned. Értelek! :)

      Törlés