Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2014. május 14., szerda

Tartósítom a ...

Igen nagy, sőt kiemelkedő örömmel tudatom, hogy ettől a pillanattól fogva, meg nem határozható időpontig nem vagyok elérhető mobilon!

Oka az, hogy ereklyévé minősítettem a telefonom és ennek okán tartósítottam, s eltettem mint magam, mint meglévő és leendő utódaim számára!
Cselekedtem mindezt azért, mert ma ezen a készüléken s ezen a számon hívott fel, köszönte meg támogatásom, s hívott további támogatásra Ő! Megtisztelt! Ö! A Nagy Ő!
Úgy gondolom -mint magyar szívű igaz magyar- ezen a számon s ezen a készüléken többé más ember hangja nem szólhat! Méltatlan lenne!

Végleges helye egy kristálykoponya belsejében lesz -már megrendeltem- s egyúttal akképp rendelkezek, a család szent ereklyéinek sorában az eső helyre emeltessék, s ott légyen a mindenkori elsőszülött őrizetében, míg írmagom létezik!
Emberi kéz ne szentségteleníthesse, de minden szem szabadon csodálhassa!
Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Tiszteletet a Magyaroknak!



2 megjegyzés:

  1. Neked nem is magyar telefonod van? A miénkbe beleírták, hogy a Magyar Posta tulajdona.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt nekem is, de visszaadtam. ... Akkor most én nem is vagyok igazi magyar? :(

      Törlés