Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2014. szeptember 23., kedd

Tippeljünk!

Ócska vicc, de nem bírom ki s elsütöm.
Át'látok a Szitán!
Mellesleg nem. De azt legalább látom, ő mit is akar? Nem úgy a kihívók!
Ja! Ja!

Ha valaki úgy gondolná, hogy jogtalanul használtam fel ezt a fotót. hát nyomjon fel!
Tetszik tudni, ahogy a mondás teszi: mint a kúpot! A fotót egy fotóról fotóztam, amit viszont a levelesládámból húztam ki, vélelmezem a kép központi helyét elfoglaló személy -Ááááá- küldte. Szép kis füzetecske. Tetszik. Amúgy meg ezzel a fotóval van tele a város. Különféle méretekben.
Nem úgy a kihívók!
Értem én. Pénztelenség. Óriásplakát "felvásárlás", stb, stb.
No de mit magyarázok én itt? Nem vagyok én kampányszakértő. Szerencsére. Viszont az baj, hogy a mostani ellenzéknek sincs. Én úgy látom. Persze! Szeretek okoskodni. Ezt nemrég tudtam meg. Mondta valaki. Elárulom, hülyéskedni is szeretek. Azt nem mondta. Talán nem vette észre. Vagy nem szereti.
Azt mondom, Szita Károlyt így nem lehet legyőzni. Az ellenzék lassú, tunya, ötlettelen, felkészületlen! Merjenek nagyot álmodni? ... Ne!
Az álmaikkal soha nem fognak győzni. A választónak valóság kell.
Amikor ők, mármint a mostani ellenzék -na jó, egy része -volt a valóság, akkor sem tudták Szitát lenyomni. Most meg? Ugyan már!
Teszek egy ajánlatot. Ha bármelyik ellenzéki jelölt legyőzi, akkor ezt az írást kinyomtatom -színesben, képpel együtt- vastag, merített papírra, felszelem csíkokra, készítek egy ragut belőle és elfogyasztom a Kossuth téren szemben ülve a városháza bejáratával. Majd lefojtom egy narancslével!
Azért jó, hogy vannak Szitának kihívói. Randa lenne ha száz százalékkal győzne.
Na? Menyivel fog? Nyolcvannal? ... Megadom!

3 megjegyzés:

  1. Tényleg a pénztelenség is. szitának ott a teljes helyi sajtó, nekünk semmi csak a szánk az utcán. ...Lenneeee, ha lenne. Ebben -is- balfaszok vagyunk. Má akiken múlik. Mert sajnos ... Na ez má belső űgy. Lenne ha nem a város lakóinak sorsa lenne a tét.... szitának ott a teljes városi költségvetés az EU források...érdekes ugyi...mééé pont ilyenkor a választás előtt??,... Tény és ebben igazad van. Van ugyan kampány felelősünk nekünk az ellenzéknek is. Na de balfasz szegénykém a dologho. Na meg a pénz...aaa sajtó....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van.
      Viszont kis adalék.
      Minap elmentem egy jelölt betervezett, meghirdetett lakossági fórumára. Igaz, függetlenként indul, viszont a demokratikus ellenzéki pártok támogatásával. Négy fő jelent meg a fórumon.
      Megismétlem. Négy fő!
      Ez az állampolgári érdektelenség azért nem pénz kérdés!
      Én megértő vagyok és megértem a félelmeket is.
      Viszont aki fél, az menjen el minden jelölt fórumára és akkor ha meg is figyelik a rendezvényeket, le is videózzák -mint ahogy sokan állítják s félnek ettől- hát tehetnek egy szívességet!

      Törlés
  2. Sajnos igazat kell adjak. Rajtunk is múlik az Ellenzéken. Sajnos nem kellő a tájékoztatás sem. Mondom..., balfasz kampány. Hivatkoznak a pénztelenségre a sajtó hiányra, de amihez nem kell sajtó, sem pénz azt nem használják ki. Pl. az utcai fórumokat. Hogy a nép az Istenadta miért ilyen gyáva közömbös? A félelmeket még csak értenéééém. Sajnos ide jutottunk 25 évnyi állítólag demokrácia után. Újra félni kell. Újra? Az átkosba nem kellett így. Na de a közömbösséget? Aaazt nem értem. A MI gyávaságunkat sem. A volt kollégáink gyávaságát közömbösségét sem!

    VálaszTörlés