Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2020. április 28., kedd

Néha megingok ...

Úgy érzem, hogy néha megingok ... valamiben. Hogy miben? Még tán magam sem tudom. Jobban ki kellene elemezni magamban.
Csak még azt sem tudom, hogy van hozzá kedvem?
Írtam már pár alkalommal a "kukákból élőkről". Ami nyilván így nem is igaz, azért tettem idézőjelbe.
Sőt! Többeknél biztos, hogy nem igaz.
Anno már említettem azt a középkorú honfit aki személykocsival jár turkálni. Korábban egy piros ezres Suzukit hajtott, mostanság színben váltott, de a típust megtartotta. Nyilván bevált.
Érdekes egy figura, mert nem úgy "dolgozik", hogy jön és az utca elején leállítja a kocsit oszt oda s vissza megjárja a céledényeket. Nem. Megáll a kukák előtt, megturkálja, ha talál értékelendőt akkor beteszi a kocsiba, beül, indít és elautózik a következőig. Nagyjából lépcsőháztól lépcsőházig. Vélelmezem, másodállásban önindítókat tesztel.
No de a mai!
Elektromos rollerrel suhant be a manus. Látásból ismerem is, mert tudom, hogy hol "lakik" és a vásárban is szoktam látni. Árulja azt amit más kidobott. Igaza van.
Pláne igaza van, ha így hoz a konyhára. Elektromos roller. Nem is a kisebbik fajta.
Az egyik érkező lakó, aki bele akart helyezni a konténerbe nem pedig kivenni, megdicsérte a gépet. A "kukából élő" pedig közölte, jó gép, de eladja.
Csak hát nehézkes az eladás, mert egy ilyen masina négyszázezer forint.

Nos összerakom a képet egészre. Van egy "kukából élő" amúgy hivatalosan hajléktalan emberünk, aki a kiguberált cuccokkal vásározik is és egy olyan géppel kóricál ami majdnem fél milla és ahol lakik ott nincs vezetékes áram, aggregáttal kell tölteni az aksit.
Hm. Szóval a helyzet az, néha megingok ... valamiben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése