Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2021. május 19., szerda

Gigantikus erő

2021.05.19. Kaposvár
Még mindig e világon.

Nos ugye, április 29-én írtam meg, hogy: Bennem van a chip és ott előre jeleztem -illetve előre jelezték nekem is a mélységesen hozzáértők-, ha nincs szerencsém akkor bíz beleesek a 0,8 százaléknyi gyorsított elhullásba, ezáltal két héten belül a gödörbe.

Nos kérem, nem az lett. Bár eddig senki nem firtatta az "eltünésem" okait, de azért jelzem, főleg a jóakaróim kedvéért, hogy még mindig e világon matatok.
Most épp a billentyűzettel.
Az első injekció, egyúttal ugye a chip -jobban értesültek szerint a nanorobot, még jobban értesültek szerint a nanorobotnak csak az első része-, már nem kettő, de bíz három hete bennem van. Mit van! Kering. Békésen és észrevétlen kering.
Én magam is erre a nanorobotra "esküszöm". Mint most már tudhatjuk, ezek a kicsiny ámde roppant hasznos és hatékony kis szerkezetek ön összeszerelők.
Azért kell majd a második oltás, mert akkor juttatják be a második részegységet, oszt majd mikor összetalálkoznak majd dokkol az első főegységre és összeilleszkednek, onnét indul útjára és végzi hasznos tevékenységét. Azt. Hasznosat.
Biztatnék is mindenkit aki már felvette az első adag vakcinát, feltétlen vegye fel a másodikat is. Ne fanyalogjon, ne hagyja magát mindenféle rossz dumákkal eltántorítani, hanem gondoljon bele abba, ha nem veszi fel akkor mit kezd az első egységgel? Pontosabban az mihez kezd? Semmihez. Fél egység nem egység.
Amúgy meg kidobott pénz lesz az első adag a félnanoval együtt. Ezt a károkozást meg azért senki ne vegye magára hiába. Gondoljon arra, a világ összefogott és mindent megtett érte. Tehát fel kell venni a másodikat.
Később meg majd az emlékeztető oltásokat is, mert azokkal juttatják majd el a nanokhoz a csere akkumulátorokat. Sajnos még kell. Még nem tart ott a technológia.
Ki a fentieket komolyan veszi, az amúgy is ezt hiszi.
Ez alól kivétel a második adag felvétele, mert az komoly. 

Pár szót a fotóról is ha már feltettem. Én hiszek még a napsütés erejében, de leginkább a D vitaminban, a friss levegőben, és hát a csípős paprikában is. Az elmúlt egy esztendőben, meg nem mondom már hány üvegnyi csípős paprikát fogyasztottunk el, de nagyjából havi egy vagy kettő elfogy. Nyers darált csípős, "kis üvegben gigantikus erő". Ez a torok kéményseprője nem pedig a ... Amibe csak lehet.

Még majd jövök a témában. Valószínűleg már csak a második adagot követően. Addig meg? Meglátom. Nem mintha az aktualitások nem érdekelnének, de ... De most annyira nem. Figyelem. Nem mindent, de figyelgetek. Beszélni meg minek? Kinek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése