Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2021. december 14., kedd

Ez már büntetőeljárásért kiált

Ne lapozz tovább. Nem róla szól a cím. ...  A fő téma sem.
Várkonyi Andrea, könyvét népszerűsítő plakátja csak kapóra jött. Pont nem érdekel sem ő, sem a könyve. A plakátja megérne egy kört, már csak azért is, mert arra érdemesült, olvasásra érdemes írókat és műveiket, nem népszerűsítenek ilyen kifinomultan agresszív plakátkampánnyal.
De mint mondtam lesz... Azért jött nekem ez a fotó kapóra, mert vele a téma fotóját hátrébb sorolhatom, s így az nem fog a megosztást követően első helyen látszani, hanem csak annak aki lehívja a teljes tartalmat.

No és akkor következzen az igazi téma az igazi fotóval.

Igen. Ez. A fotó helyén a hüvelykujjam, mert hát ugye ez egy jogállam és ezért itt a sík hülyéknek jó eséllyel nagyobb a személyiségi joga mint mondjuk nekem.
Már néhány alkalommal belém verte az ideget egy-egy ostoba, meggondolatlan megosztás, de ez, ... ez mindent visz.
Ez annyira nyilvánvalóan hazug tartalom, hogy igazából azokat sem értem akik tovább osztják, de a megalkotóját, ha rajtam múlna, eljárás alá vonnám.
Erre a tevékenységre van Btk passzus.

Sajnos belefutottam már hasonlóképp ostoba megosztásba, nem is egybe. Az is verte az ingerküszöböm amikor az állítólagos anyuka azt állította, hogy a súlyos beteg kigyermekét azért nem volt hajlandó a körzeti gyermekorvos megvizsgálni, mert ő
-mármint az anyuka- nem volt beoltva.
És még sok-sok az orvosokat, egészségügyi dolgozókat, kórházakat, a komplett egészségügyet szapuló, gyalázó, lejárató állítólagos megtörtént eset közlése.

Nem mondom, hogy némelyik alatt nincs valamennyi valóság is, csak kicsit, vagy nem kicsit, feltupírozott, de. Ha valakinek efféle valós sérelme van, akkor miért nem a megfelelő fórumhoz, testülethez fordul? Oszt ha megtörtént a hivatalos bejelentés, megindult a vizsgálat, akkor az is legyen benne a történetben, néhány egyéb közelítő adattal növelné a hihetőségét.

Ez a sztori itt a képen. Tényleg van olyan szülő aki nem védi a gyerekét oroszlánként ott helyben? Ha ilyen történne velem -csak feltételezzük, mert kizárt- garantálom, hogy a mentősök még magukhoz is nyúlnának, pláne a gyerekhez!

Mondom, biztosan vannak gondok, vannak a beteget irritáló mozzanatok, de azért álljon meg a menet. Állítsák meg a menetet. Akiknek ez dolga lenne.

Elmondom, a járvány két éve alatt én jártam a körzetiorvosnál -akkor még volt, most keresek másikat- jártam a Kaposi Mórban több alkalommal is. Laborban, kardiológián. Meli legutóbb a szemészeten és a héten is megy. Járok a körzeti fogorvosomhoz is kezelésre. Voltam is, megyek is.
Tehát dolgoznak, gyógyítanak, fogadnak beteget. Nyilván azóta nem átjáróház egy egészségügyi intézmény sem és vannak szabályok.

Ésszel emberek! Ésszel. Az egészségügyi intézményeknek és az ott dolgozóknak megvan a maguk baja, nyomás alatt vannak két éve -ahogy nekünk is van bajunk elég-, semmi szükség nincs a bizalmat megingató ostoba kitalációkra. A valós sérelemnek pedig van útja. Valós útja, majd tanulsága. A tanulságot volna értelme közzétenni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése