Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2012. október 9., kedd

"Bohócköpet" -7-

Idézem:

"-Jól néznek ki a legényeink, igen" - jegyzi meg ...
 -...
"-Nincs köztük kövér, az a halálom, ...pocakos tábornokok velünk gyalogolnának, nem jól nézne ki..." - teszi hozzá ...

Kellemesen dicsérő szavak ezek egy ízig-vérig sportembertől. Kissé ugyan már piknikus alkatra kezd hajazni oldalvást nézvén. "Jó lét polgártársak! Jó lét!"
Csöppet kontrasztos a  "nyalka huszárok" feszes hasú sorfala előtt elvonuló domborodó zakó. A rekeszizomtól lefelé domborodik. Csekély a különbség. A katonák zakóján a felső pár gombot kell erősebbre varratni, a focistánkén az alsókat.
Na igen. A foci szerelmese ő és űzője. Mellesleg megjegyzem, én nem szeretem a focit. Nem miatta nem, hanem egy volt testnevelőm miatt. Mint ahogy a kosárlabdát sem, egy másik testnevelőm miatt. Ők olyan testnevelők voltak, kik nem "ismertek" más sportot csak a sajátjukat és azt űzették, hajtatták velünk mindenáron.
Azt preferálták őkelmék! Ismerős valahonnét? .... Ja! .... Tőle. A piknikustól.

Nem is értem magam. Mit gonoszkodok itt? Hisz meglehet nem is ducika ő, hanem csak egy relikviát rejteget a zakója alatt. Egy dedikált bőrbogyót valamelyik kupameccsről amit végigszurkolt kevéske szabadidejében. -Kormányülés, -vidimeccs, -tárgyalás. -vidimeccs, hegyibeszéd, -meccs, ----

Hááát, kedvesnek sem mondható nyalkának sem tekinthető "focistám"!
De sokan is szeretnének már egy barátságos mérkőzésen "szögletre pöccinteni"!

4 megjegyzés:

  1. A humorod változatlan, és ez nagyon jó. Elkaptad a lényeget. Ezen a videón még lehet mosolyogni, a gazdasági híreken már nem. Az hiszem a szegényebbjei meg fognak felelni a kormányfő ízlésének: hihetetlenül karcsúak leszünk, testben és lélekben is.

    VálaszTörlés
  2. Jó a felcsúti fociakadémia támogatása is! Olvastam!

    Ha kövér a halála, akkor van egy a közelében! Nem? Még ha névről is!

    VálaszTörlés
  3. Én szeretem a focit, de nem miatta.

    VálaszTörlés
  4. Pedig a tükör nem is hiánycikk....

    VálaszTörlés