Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2014. október 21., kedd

Ostoba ...

Vörös riasztást adtak ki szerdára. Holnapra.
Én már öt éve narancsot adtam ki, ... az sem érdekelt senkit.

Kaptam levélkézbesítés útján egy narancsszínű golyóstollat. Egy ócska valami, még azt sem lehet rásütni hogy utánzat. Ami eredeti rajta, az a duma. Falmelléki rossz duma egy ócska golyóson!

Az is az aki kitalálta, az is aki hirdeti, s pláne aki elhiszi. .... "hiszünk egymásban!" .... hirdeti a narancsos golyós!
Hááááát! Én nektek azt sem, amit kérdeztek!

Kezdenek erre másutt is rájönni, szerte a nagyvilágban. Mint most legutóbb az amik. Oszt sebtében, egyeseket kitiltottak. Mert odaát is, meg ideát is olajozottan mennek az ügyek, csak odaát olajjal olajozzák az olajügyeket, míg ideát meg, "zsével". Erre mit mond az ostoba tulok? A szocik támadása áll a háttérben ... Naháááát! Ostoba vágómarha te! Ha a szociknak ekkora lenne a befolyásuk, akkor hol lennétek ti? ... Ott! Ott bíz, ahol az ördög is a fas ... farkát köszörüli!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése