Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2014. október 14., kedd

Újragondolva

Újragondolva. ... újraértelmezve, ... újra elővéve, Újra s ...

Másutt, rég letett nyom, amit most előkaparok, leporolnám ...

Popper Péterrel készült riportot olvasva, tőle idéztem anno

-„.meggyőződtem arról, hogy a magyar politikusok nem látnak tovább a következő választásnál meg a zsebüknél. Nincs igazi honatyai képességű politikusunk. Aki igazán tehetséges volt, az ..külföldre ment. A második vonal üzletet csinált abból a lehetőségből, amelyet a rendszerváltás biztosított. A harmadik vonal politizál, azon a nívón, ami van neki. Majdnem kocsmai színvonalon.”

Így igaz, tudjuk régóta, a hozadékát „élvezzük”- csak kellett a pszichológus-író, aki szépen, érthetőn megfogalmazta! Ismerve a hazai választási rendszert, az elkövetkezendő választásokon ennek a harmadik vonalnak a „kiemelkedői”újra ott lesznek a hatalomban, csak más elrendeződésben.
A múltunkból tényleg semmit, de semmit nem tanultunk? A jelenünk sikerült teljesen lezüllesztenünk? Milyen jövőt készítünk elő?       (2009.05.24.)

Eltelt néhány esztendő s meglettek a válaszok! Nem. Igen. ... Khmm!

Lásd mint fent: a kép nem mindig illeszthető az íráshoz! Most sem.
Nem szándékolt, ha a fotóval sikerült "egyeseket" felidegesíteni.
Nem szándékolt, de nem is érdekel! Volt!
S soha többé ne legyen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése