Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2014. december 3., szerda

Nem éhes? (állati ...)

Többféle fokozata létezik a seggnyalásnak és álságosságnak ezt eddig is tudtam. Na de ez!
Ez a legmagasabb fok, ez szinte már művészi s ami a legszebb  ... Szebb? Hagyjuk!
Ez már tényleg állati. Sőt!
Maga az állat!

"Múltkor láttam egy érdekes kimutatást, egy felmérést melyben az szerepel, hogy a gyermekek egy része nem azért megy be reggeli nélkül az iskolába mert a szülők nem tudják neki előkészíteni vagy csomagolni hanem egyszerűen nem éhes." (Fábián B)

"Gondolom ez életforma kérdése." (Harrach)

Ezek után, már ezt is képes vagyok elhinni :
„FIATALEMBER. NEM FOG ÉTELOSZTÁSHOZ ENGEDÉLYT KAPNI JOBB HA ELŐRE SZÓLOK, MERT A KORMÁNY NEM AKARJA, HOGY AZ EMBEREK ANNYI SZEGÉNY EMBERT LÁSSANAK AZ UTCÁN EGY HELYEN” (Ismeretlen)

Csak annyit mondok, ha ennek a politikai elitnek a prominensei, élen Orbán, Lázár és Szijjártón, Rogánon keresztül egészen  .... bezárólag -végeláthatatlan egyelőre a felsorolás, mert naponta bővül a feltárt disznóságokkal-, szóval ha ezek nem börtönben rohadnak a végén, akkor számomra a kérdés végérvényesen eldőlt: nincs Isten!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése