Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. október 14., szerda

Melltartómentes ...

óóóóóóóóóóh!
Méghozzá világnap!
Tegnap volt és én majdnem megfeledkeztem róla. Óóóó én figyelmetlen! Bocsánatért esedezek! Kárpótlásként ha elfogadjátok a fotót ...
Nem gúnyolódni akarok!
Tudom honnét ered (mellrák elleni harc), ámde manapság már nem csak arról szól.
Mára már ott tart a kikiáltás, hogy a hölgyek legalább ezen az egy napon legyenek szabadok, érezzék magukat kényelmesen és felejtsék el a társadalmi elvárásokat.
Ez utóbbit nem értem egészen .... társadalmi elvárás a melltartó?
No mindegy!
A probléma többi részét átérzem, mélyen átérzem, mert kevés dolog tud idegesítőbb lenni -talán a túl szoros bokszer alsó, ami miatt pusztán szolidaritásból kiállnék a bugyi mentes világnap mellett is-, mint egy túlméretezett, vagy kinyúlt atlétatrikó, aminek örökké lecsúszik a rohadt pántja s emiatt megállás nélkül kell igazgatni.
Jaa! ... Meg még a zokni!

2 megjegyzés:

  1. Azt hiszem nagyon belekeveredtél a témába :-DDDDD
    DE legalább jót nevettem.

    VálaszTörlés
  2. Én is jót rötyögtem, annak ellenére, hogy nekem a melltartó olyan, mint a féllábúnak a pár zokni...mit tegyünk, meg lehet szokni.

    VálaszTörlés