Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. október 9., péntek

Parlamenti kórkép

Természetesen. Ki más?
A Szállító hozott néhány jó viccet.
Én meg -persze rossz szokással, rossz szemmel- válogattam néhányat. Csak azért, mert nem lehet a politikát, politikusokat, sem megkerülni, sem mellőzni. Mellőzni ... no igen. Elég ha a politikusok mellőznek bennünket. Bennünket választókat. Az viszont annyira nem vicc, hogy még vicc sem született róla.

- Megkértem a képviselő urakat, hogy a mikrofonba beszéljenek, és ne a levegőbe! (Pusztába kiáltott kérés!)
- 10 év múlva véget ér a 7 szűk esztendő. (Még tíz év!)
 - A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen. (Mégis sokra lehet eme nélkülözéssel vinni!)
- Izgalom, ha a feleséged állapotos. Stressz, amikor a titkárnőd.
(Ezt csak azért hagytam benn, mert manapság legendák övezik azt a képviselőt aki a milliós honoráriumáért nem az ülésteremben agyal, hanem egy örömlánynál százezrekért farkal. Mondhatni: baszott egy ügy. No meg az is elbaszott egy ügy, hogy a mi derék nyomingereink e tárgyban mindent fel bírnak göngyölíteni, csak állítólag azt nem:
-ki is az a pöcs? Ellenben ha pozitívan szemlélem, akkor azt kell mondjam, legalább egy képviselőnk van, aki bizonyítottan nem töketlen!)
- Szervusz Béla! Mit csinálsz mostanában?
- Semmit.
- És melyik minisztériumban (frakcióban)?
(A zárójelbe tett nem a vicc része, hanem mert nekem mindenbe bele kell ...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése