Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. november 24., kedd

Nem mentség

Medgyessy Péter volt kormányfőnk mondta, hogy a korrupció nem nagyobb most, mint a Bajnai vagy a Gyurcsány kormánya alatt. Nem hiszem, hogy szó szerint adtam vissza, azért is nem tettem idézőjelek közé, de nem is hiszem hogy az változtatna a lényegen. Hááát, én nem tudom!
 Medgyessy biztosan tudja, ő eléggé közel ült a tűzhöz. Azért nekem úgy tűnik, anno nem voltak a fiúk ennyire gátlástalanok mint a mostaniak, mert most piszkosul látszik. Nem is próbálják takargatni a szennyest, sőt, néha olyan mintha dicsekednének, mintha büszkék lennének rá! Lásd pór, mi ezt is megtesszük, megtehetjük, elvesszük, eltehetjük.
De nem ezért koptatom a billentyűzetet.
Azért ragadtattam el magam, mert látok itt kis akaratot, szándékot, a félre ill, belemagyarázásra. Az a tény, hogy az előző kormányok alatt, a gengszterek megcselekedték azt amit, az nem mentesíti a mai gengsztereket!
És fordítva sem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése