Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. november 26., csütörtök

TEK kontra ...

Mi sem lenne egyszerűbb, mint most jókat kárörvendeni a TEK kárára. De!
De nem!
Amondó vagyok, míg a szakértők ki nem mondják a tutit addig a TEK-nek adok igazat, az ő hozzáértésüket fogadom el. Ugyan miért vonnám kétségbe az amit Hajdú tábornok nyilatkozott?
Ezer százalékig biztos vagyok abban, ha mondja akkor volt ott kiherélt poroltó és voltak csapágygolyók is.
Márpedig ez sem nem tűzijáték, sem pedig világháborús relikvia tartozék.
Meg kell mondjam, az is egy eléggé sajátságos világszemléletre vall, ha valaki az erdőből hazahordja a bombákat, azokat szétbuherálja, elrakja a robbanótesteket külön, a detonátorokat külön, ..... Hm!
Ez nem igazán a világháborús fegyverek amatőr szinten való gyűjtésére s puszta érdeklődésre utal. ... Mondjuk szimplán hülye lehet az illető! Majd a szakértő kimondja!
Még valami.
Én valahogy jobban el tudom hinni egy tábornok s a kollégái által látottak alapján elmondottakat -hisz ők azért azok akik, mert nem csak láttak, hanem már "ettek" is éles lőfegyvert, robbanóanyagokat- mint egy ügyész, vagy bíró a gyanúsítottak elmondására, siránkozására alapozott véleményét.
Szóval a TEK csesztetése helyett várjuk ki a szakértéseket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése