Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. október 30., hétfő

Cápatámadás a Desedán!

Mindennek van határa! Már megbocsássatok, de nem tudom szebben mondani, de óriási nagy idióta volt aki a házi kedvencét beledobta a tóba! Ennyire feledésbe merült nála a krokodilos ügy? Vagy nem is hallotta?
Akkor is, attól is, pánik uralta a Deseda vízfelületét és partjait hetekig!

Erre fogja a kúrva cápáját és belesuvasztja a tóba! Miért? Egy az, hogy édesvízben megnyuvad. ... Hmm! ... Ez mégsem biztos, mert nem vagyok cápaszakértő, meg nagyon megfigyelni sem volt időm (meg a beszarás), lehetett épp édesvízi cápa is. No de! Akkor is közeleg a télvíz.
Kétlem, hogy nem fagy le, mint én a harapáskor, meg mint anno szerencsétlen kroki.
Ezek a jószágok nem fagyállóval vannak feltöltve!
Azzal én lettem, akkor amikor ráharapott a palánkra és majdnem kiborított a csónakból. Úgy meghűlt bennem a vér, tán ki is kristályosodott egy időre. Mint a mínusz húszas fagyálló mínusz huszonegyben. Egy az egyben!
El fog patkolni szerencsétlen jószág. Azt remélem, még azelőtt dobja fel az uszonyait mielőtt valakit sikeresen kiborítana a lélekvesztőjéből és hozzábújna melegedni a kis lélek vesztő. Szerencsére, a cápa szerencsétlenségére, már nincs fürdőidény.
A víz cápamentesen is vérfagyasztó!
Ha az volt a cél, hogy elpatkoljon akkor is nagyon átgondolatlan lépés volt belecsusszantani a Desedába. Ki tudja meddig húzza?
"Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?" (Arany Toldi - harmadik ének)
Még nem állt meg! Eszembe jutott a folytatás is elhihetitek!
"Fuss, ha futhatsz, Miklós! pallos alatt fejed!" Apró és elenyésző különbség csak, hogy nem Miklós vagyok és nem pallos hanem fogsor.
Több fogsor. Lévén a cápának többsoros fogsora. Ha beletört volna a fenevadnak egy a palánkba, akkor a hátsó sorból szépen előrehúzódik a következő, a várakozó fog.
Ez ám a terv! Több soros fogsor betelepedési céllal. Ez ám az igazi soros terv!
Majd kiplakátolom!
Visszakanyarodva az átgondolatlan lépésre. Ha megnyuvasztani akarta a szerető gazdi a cápáját, akkor abból engem bátran kihagyhatott volna.
Vagy ha nem, akkor szól, szépen leöljük a jobb sorsa érdemes uszonyost, kiporcozzuk (kifilézzük), készítünk egy nagy adag cápauszony levest, meg sok-sok cápahusit sütve. Vagy cápaszusit (cápasushit). Tessék választani!
Plusz a csónak is ép marad s nem engem akar, hanem én akarom megharapni.
Így meg a felelőtlen volt gazdit akarom, s ha meglelem lemetszem az uszonya híján azt az alkatrészét, amelyiket koronaékszerként is emlegetnek nagyképű körökben, de levest nem szoktak ellenben herepörköltet abból lehet kotyvasztani. Kettőből kis adagot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése