Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2021. január 5., kedd

Bemelegítés, vagy ...

Üdv néktek kedves olvasók a 2021-es esztendőben!
Idei első, de talán nem utolsó, kicsit visszafogott
-az egész esztendőt annak szánom-, amolyan bemelegítésnek szánt soraim.

Azért szánom az egész esztendőt visszafogottnak, mert én személy szerint nem kívánok részt venni, a manapság igen látványosan elharapódzott verbálisan alpári, és amúgy is nagyon alacsony színvonalat képviselő össznemzeti gyűlölködésben.
Majd ehhez igazítom a témáim is, azt is ahogy elmondom, és a reakcióim is.

Összefogás.

Egy egészen szép szó lenne, de hát rengeteg embert idegesít. Kit ezért, kit azért, kit meg másért. Ő bajuk. Pedig felesleges idegelni rajta, mert "hála Imhotepnek" első lépésnek létrejött az eddig legnagyobb körű választási összefogás -reményeim szerint még majd bővülni is fog-, második lépésként pedig az ellenzéki összefogás kormányzási alapelvei kerültek lefektetésre.
Csak az újonnan ébredők kedvéért sorolom fel, de ugye a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd részvételével jelentették be anno, hogy összefogásban, közösen indulnak 2022-ben.
Hat párt hat pont. Alá is írták a pártvezetők.
A sajtótájékoztatón résztvevőket csak a teljesség és a történeti hűség kedvéért sorolom fel, nem pedig azért, hogy egyeseknek legyen alapjuk a gyűlölködésre.
Jakab Péter (Jobbik), Fekete-Győr András (Momentum), Schmuck Erzsébet, Kanász-Nagy Máté (LMP), Szabó Tímea és Karácsony Gergely (Párbeszéd), Tóth Bertalan, Kunhalmi Ágnes (MSZP), Gyurcsány Ferenc (Demokratikus Koalíció).

A kulturált, normális hozzászólásokat természetesen viselem, de előre bocsájtom, ez az én blogom, az én oldalam tehát én moderálok.
Ez nem az az oldal, arra ott a tiéd, meg ahol megtűrik!

Jöhet a következő lépés, a közös program. Mert ugye ez a hat pont csak az alapelvek az induláshoz, ezek után és mentén még majd kidolgozzák a részletes közös programot is.

Más. Covid járvány.

Olvastam valahol, hogy lesz olyan orvos aki részletesen és naplószerűen fog beszámolni a védőoltás felvételét követő a személyét, egészségét érintő történésekről.
Ez tetszik! Részben "lopom" az ötletet.
Csak részben, mert sem a naplószerűséget nem ígérem, az egészségügyi szakszerűséget pedig nem ígérhetem. Viszont az igazat igen. Azt ígérem.

Első körben van szerencsém tájékoztatni, hogy regisztráltam a védőoltásra. Igen. Hogy miért? Miért ne? Bárkinek lehetősége van informálódni, lehetősége van eljutni a hiteles emberekig és a hiteles információig. Most várok. Meddig? Hát mit tudom én! Majd csak szólnak. Gondolom, majd ha rám kerül a sor.
És most mondom, hogy nem fogom átadni a helyem Orbánnak, várja ki a sorát.
Ha rajtam áll, legalább egy ígéretét tartsa be. "Kivárom, amíg rám kerül a sor, ..."
Végre egy platformra kerültünk! Várunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése