Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2021. január 20., szerda

A romlás szembeötlő (hullik szét a híd)

2021.01.20. Deseda
Répási-öböl bejáratánál feszülő híd

2012.06.20-án jegyeztem egy képekkel illusztrált: Hídszerkezet bemutatást.
Laikusként dokumentáltam a friss híd jellemzőit.
Most, úgyszintén laikusként dokumentálom, hogy az idő vasfoga beleharapott. 

Jó sokszor, sok helyen, azért készítettem a képsorozatot, mert szemmel láthatóan ráfér a javítás. Nem csak a karbantartás, de a javítás is.

A jelek szerint az édes kevés volt, hogy az elmúlt kilenc évben egyszer, vagy párszor, lekenték páccal. Persze! Védte az, de a fa az fa. Nem örökös.
Az egész faszerkezet úgy készült, hogy minden elem, darabokból összeillesztett és ragasztott alkatrész. Megnyílnak, elválnak egymástól a lapok -van ahol már hiányzik is- csúsznak szét a "fésűfogazatok", amúgy meg sok helyütt korhad.

Tisztában vagyok én azzal, hogy az új Esterházy híd "széthullása" -majd azt is megkukkantom- sokkal nagyobb durranás. Viszont az a híd még garanciális.
A városnak egy petákot nem kell rá költeni az Esterházy hídra, nem úgy mint erre. Talán a fahídra is csurran-cseppen a horgászsarcból.

A képsorozat 18 eleme, egyesével a: Deseda tó II. címet viselő Google Fotók albumomban található meg. Egyes fotón jobban látszik a szemléltetett hiba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése