Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2022. április 7., csütörtök

Fotókiállítás

2022.04.07. Fekete István Látogatóközpont

Évszakok a Desedán címmel kezdődött ma fotókiállítás, melynek a megnyitóján volt szerencsém jelen lenni.

Elsőként a Látogatóközpont igazgatója, majd
Dér Tamás Kaposvár Megyei Jogú Város alpolgármestere, végezetül Kozári Miklós a Kaposvári Sporthorgász Egyesület elnöke MOHOSZ alelnök -nem mellesleg ötletgazda- mondott rövid megnyitót.
Tényleg röviden szóltak, egy rossz szavam sem lehet emiatt, rég nem csípem már a hosszadalmas körítésekkel tarkított "hegyibeszédeket".

Amúgy meg más miatt sem lehet rossz szavam.
A Deseda szépséges környezetében egy remek intézmény -nem először jártam ott-, szívélyes vendéglátók, nem hivalkodó vendéglátás. Remek a kávé! 
A kiállított fotók meg egyszerűen gyönyörűek. Remek szemű fotósok képei, nem is igazán értem, hogy tőlem mit keresett köztük egy kép? Ezért oszt külön is jól esett. Köszönöm!

Az igényesen kiállított képanyag a Deseda-természetfotózás Facebook csoport tagjainak képeiből állt össze és 2022.04.29-ig (10-18 h) tekinthető meg.
Bár a kiállítás a Kaposvári Sporthorgász Egyesület és a Horgászegyesületek Somogy Megyei Szövetsége szervezésében kelt életre, nincsenek horgásztrófea fotók, a Deseda csodálatos szépsége néz vissza képekről.

Nézd meg ha időd engedi, nem fogod megbánni. Biztosan látsz egy Deseda képet olyan szögből ahonnét még nem volt szerencséd látni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése