Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2020. december 2., szerda

Csatornatöltelékek

2020.12.02.

Megvallom őszintén, én már nagyon unom, hogy minden csatornából ez a szakállas pöcsvitéz folyik. No persze, sláger!
Szenzáció ide, szenzáció oda, nekem ennyi épp elég ebből a csatorna töltelékből. Ahogy a hasonszőrű elvtársaiból is.

Mert ugye voltak "dicső" elődök az erkölcsösség frontján. De voltak ám! Ha belőlük csinálna valaki egy sormintát az eresz alá ... Sok szakállas fasz. Hát ...
A teljesség igénye nélkül, van még ott Brüsszelben egy erkölcsös szőrmók, aki nem mellesleg állítólag poroz is, vagy ott van a yachtok csupasz seggű gruppen királya, avagy a pedofil alkotók nagy mecénása, mellettük eltörpül a pásztorkutyák kiemelt szakértője, istápolója, a vak komondoros.
Vagy hozzam fel példának a mocskos szájú házmestert, avagy az örökösök nagy befektetőjét, pénzügyi tanácsadóját, netán a nagyurat,  ...?
Szinte vég nélküli lenne a felsorolás, a bűnlajstrom. Tán felkerülhetne a laptopra annyi sztori, ahány fotót Kaleta begyűjtött. Befolyásolás, befolyással visszaélés, hatalmaskodás, úrhatnámság, hazugságok, sikkasztás, túlárazás, korrupció ... nem is erőltetem tovább a felsorolást.
Kíváncsian látnám, hogy melyik paragrafus melyik bekezdése az a bűntető törvénykönyvnek, amit vagy nem hágtak meg, vagy nem kerültek meg?
Amit még ennél az ügynél is jobban unok, az a süketelés, mellébeszélés, kamuzás, vetítés, ferdítés, hogy védik ami védhetetlen és nincs az a bűn amit meg ne próbálnának eltitkolni, elfedni, elhazudni.
Ez a bagázs csinált a politikából szennyet, pöcegödröt, csatornát. A pöcsvitéz ebből a szennycsatornából jött, politikai prostituáltként megmutatta igaz valóját, hogy valójában is egy ócska prosti, majd hazavágyott volna, de kényszerből összekeverte a csatornákat.
Mégis hazatalált!
A szennycsatornája lakói visszafogadták, összezártak mögötte, fedezik, babusgatják, hazudnak érte. Közülük való. Egy csatornatöltelék a szennyből.
Egy a csatornatöltelékek közül.
Félreértés ne essék. Nem az a bajom, hogy buzi. Hanem az, ahogy az. Nem az a bajom, hogy lebukott, hanem az, ahogy lebukott. Nem az a bajom, hogy most hazudott, hanem az, egész életében hazudott.
Sajnos az egész munkásságát nem tudom tolerálni, beleértve az alaptörvényt és az ungabungát. Szánalmas, álszent, képmutató csatornatöltelék.
És sajnos a csatornatöltelékek közé kell soroljam mindazokat, akik ezek után is az, "az vesse rá az első követ ..." vezérelv alapján védik, akár őt, akár az egész csatornatöltelék bagázst. Nincs tovább mentség. Sem neki, sem a hasonszőrűeknek.

Nem mellesleg. Azoknak mondom, akik a szervezett titkosszolgálati akcióval próbálják bevédeni. És? És ha az volt? Tán csak nem hiszi bárki is, hogy csak a belgák jöttek rá? A magyar titkosszolgálat, a fidesz titkosszolgálata meg nem tudott a pöcsvitéz hajlamairól? Dehogynem!
Csak hagyták, elnézték, mert egy bűnöző bagázs úgy működik, hogy a vezér lehetőleg mindenkiről tudjon valamit amivel sakkban tudja tartani a galerit, és hát néha a tagok is tudnak egy s mást, amivel meg egymást tartják sakkban. Ha meg kiborul a bili, mint most a kakás-mamás játék után, akkor összezár a bűnszövetség. Vagy beáldoz.

Én ezzel befejeztem. Én többé sem erről a falloszról, sem másikról, szót nem ejtek. Senki, semmi emberek, megvetendő csatornapatkányok. Mélyen megvetem őket és nem érdemesek a figyelemre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése