Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2012. március 23., péntek

El a gazemberekkel!

Nahát, itt tartunk! A törvényesen megválasztott és magát a kétharmad miatt egy más dimenzióba helyező kormányunk már nem csak ránk állampolgárokra "szarik", hanem a saját maga alkotta törvényekre is.
Akkor most nekünk milyen kormányunk is van?
Egy törvényesen választott törvénygyár, ami a tőrvényeit, törvényeket magára és tagjaira nézve nem érzi kötelezőnek?
Törvényesen alapokon működő, törvénytelenségeket elkövető törvénygyár!

" A kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2010. évi XLIII. törvény"
„1. § (1) E törvény hatálya a központi államigazgatási szervekre, a Kormány tagjaira, az államtitkárokra, valamint – ha törvény eltérően nem rendelkezik – a közigazgatási államtitkárokra és a helyettes államtitkárokra terjed ki.
13. §
8) Ha a politikai vezetőt legkésőbb a hatáskörgyakorlásának megszűnésétől számított harminc napon belül ismételten állami vezetővé választják meg vagy nevezik ki,
a) a ki nem adott szabadságát nem lehet pénzben megváltani.”

Fellegi Tamás pedig átült egy másik bársonyszékbe és felmarkolta a közel 2 millás szabadságmegváltást. Nem a 30. napon, de még csak nem is a 30. percben. hanem azonnal átült. Kábé annyi ideig tartott neki az ügylet, míg átslattyogott a másik székig. Már persze ha nem úgy vitték.

Miközben azt látom, hogy a melósok meg nem kapják meg még a jogos járandóságukat sem az elvégzett munkáért. Vagy ha igen, akkor késve, avagy elaprózva esetleg csak egy részét avagy nem úgy ahogy szeretnék. Pláne nem úgy, ahogy kérik. És most nem csak a szabadságról beszélek, hanem a túlmunkáról is. Miközben a saját cinizmusukban fetrengő egyes szarháziak azt szajkózzák, hogy aki többet akar keresni, az dolgozzon többet, a többletmunkát egyáltalán nem fizetik ki, de még szabadidőben sem ellentételezik a törvény által előírt módon. Addig-addig halogatják a kiadását, mígnem több száz órára is rúghat a felgyülemlett túlóra és akkor csepegtetik a melósnak, átviszik a következő évre, hitegetik és további túlmunkákra kényszerítik. de kifizetni, azt nem! Hogy a francban lehetne többet keresni a több munkával, amikor a tisztességgel elvégzett munkáért a jogos járandóságot sem biztosítják? Most nehogy azt higgye bárki is, hogy ez csak a vállalkozásoknál van így. Egy fenét! Az állami cégeknél is és a költségvetési, állami alkalmazotti szférában is.
A kecskét osztogatni akaró hajdan volt jó elvtárs, most meg jó milliárdos miniszter sem törődik a keze alatt dolgozó rabszolga had megérdemelt javadalmazásával.

Kíváncsi vagyok rá, mi lesz most a rossz fedőduma? Fellegi nem vette észre, hogy ráesett két milla? Avagy nem tudta, hogy az neki nem jár? Ugyan már!
Van bárki is ebben a honban, aki elhiszi ezeket? Hányadik törvénytelen már ő a törvénytelenül rossz és hülye dumájával? Bár, ő még hallgat.
Miniszterként munkáltatói jogkört gyakorolt, tehát nekem ne hintse a rizsát senki, hogy nem tudta. Azt meg el nem hiszem, bárki is állít olyat, nem vette észre. Annyit keresnek már? De a jelek szerint mégsem eleget, mert a saját zsebüket megint tömnék a lakhatási támogatással. Magyarázza már el nekem valaki, miért kell egy képviselőnek egy egész kastélyszálló, ha véletlen leruccan a választókörzetébe és ott van pár órát?

És akkor egy törvénytelenségek tömkelegét elkövető kormány, törvénytelenséget elkövető minisztere vezeti a tárgyalásokat a Nemzetközi Valutaalappal és kéri számon rajtuk a törvényességet! .................. El velük! El a gazemberekkel Mihamarább!
.

6 megjegyzés:

  1. A Fellegi pénzről nem hallottam! Nahát! Biztos becsuktam a fülem!

    VálaszTörlés
  2. Én már semmi piszkosságon nem csodálkozok. A fejétől büdösödik a hal.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Csak egy "i" betű a különbség, hát nem furcsa?

    VálaszTörlés
  5. Én már semmin nem csodálkozom, illetve van amin mégis tudnék: ha olyat találna el pár milla, aki nagyon rá van szorulva, vagy igazán megérdemelné.
    Szép estét kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Remélem a sors igazságot tesz és a legalacsonyabb szintre esnek vissza, lélektelenül.

    VálaszTörlés