Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2012. augusztus 30., csütörtök

Mit eszünk?

Figyelitek a képet?
Sört mindenkor. Mindenhol.
Na de dinnyére?
Tán egyesek már azon ábrándoznak, hogy a szezon végén nem Lőrinc, hanem a serfőző mester hugyozik bele.
Jelzem valami módon visszacsempészhetnék a dinnyelékelés ősi művészetét, mert még egy évben sem vettem ennyi éretlen és ízetlen tökfélét.
Lábujjhegyen hozzáteszem, mind magyar volt.
Olvastam én is, hogy remek lesz az idei termés. Úgy látszik a dinnyék nem olvasták ezeket a jóslásokat.
Visszakanyarodva a lékelésre. Nekem az nem elutasító érv, mely a higiéné sárba tiprásáról győzköd. A dinnye sáros. Ez tény.
De az a féldinnye is, amelyiket a multik polcán faszányosan betekernek folpackba. Mivel féldinnye, kicsit macerásabb lemosni.

Erről jut eszembe. Én például fél disznót sem veszek. Soha! Tudjátok miért nem? ..................................... Mert eldől az ólban.

Más. Nálunk a kutya is válogatós. Van egy, egyetlen egy fajta kutyakonzerv, amit megeszik. (nincs reklámblokk) Olyan pástétom állagú. Az összetételével nem untatok, részint mer hosszú a lista, másrészt jobb nem tudni az ilyesmi. Azért azt elárulom, guargumi abban is van. Ezért nem tanítom meg a kutyát olvasni. Többek közt.
Most jön a lényeg. 300g 170 forint. ... Jól van, no! Majd elárulom,miért lényeg?

Van egyfajta kenőmájas, amit néha szoktam venni. Megeszem én is, a kutya is. (nincs reklámblokk) Az összetételével nem untatok, részint mer hosszú a lista, másrészt jobb nem tudni az ilyesmi. Azért azt elárulom, guargumi abban is van. Ezért tanultam meg én olvasni. Többek közt. Most jön a lényeg 500g 200 forint. ............... Oppáááá!

Kis matek és már látszik is.
A kutyakaja 0,5666... forint/g, a emberi élelmezésre szánt pediglen 0,4 forint/g.

Kérdések tucatja tolakszik elő. Leginkább ..... Na mindegy! Inkább nem teszem fel őket.

4 megjegyzés:

 1. Ejnye, ejnye a kutyus élete rövidebb, mint az emberé. Lehet az emberé is rövidebb kell hogy legyen! Elég, ha addig él, amíg dolgozni tud.

  VálaszTörlés
 2. Nagy állatbarát lévén, én is számolgattam már, van kutyám, cicáim is. Tény, hogy többe kerülnek napra átszámítva, mint mi magunk. Ezért a kutyámnak főzök: csirkemellcsont, farhát, és húsos sertéscsont egyvelegéből. Még így is jóval olcsóbb, mint a konzerv, vagy az a száraztáp, amit hajlandó megenni. Szerintem itt kellene keresgélni, miért annyi a kidobott állat.
  Ami a dinnyéket illeti: egyetértek

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így igaz. Vannak olcsóbb megoldások a kutya vagy macskakajánál. Szerintem jobban is járnak a kedvencek.

   Törlés