Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2012. december 18., kedd

Lesz röhögés?

Eszembe jutott egy kissé tán morbidnak tekinthető találós kérdés. Pfúúújjj! Alig merem ....de ha már egyszer belekezdtem.
-Mi az abszolút borzasztó?
Tudom, tudom! Van erre sok válasz. De .... de ami nekem eszembe jutott az így hangzik.
- Meztelen seggel csúszni lefelé egy pengeélen és jobb híján ..... hát kmmm! nos igen .... a szerszámmal fékezni a gyorsulást.

Hogy ez most miért jutott eszembe és egyáltalán miért ízléstelenkedek vele itt? ... Mondom kérem. Mondom.

Mert egyre inkább kezd nekem ehhez hasonlatossá válni a nagy magyar helyzet. Ezek az istenadta pártok már lehúzkodták rólunk nem csak a gatyát, de még az utolsó rongyot is. Azután lekenték a "csúszdát" -nehogy lassú legyen- és még taszajtottak is egyet rajtunk lefelé.
Ami a legszebb az egészben az az, hogy a pálya két oldalán sorakoznak és "szurkolnak" a csúszdások a csúszóknak.
-Csúúúússzáá mán! Csúúúúúússzááá!
-Féékezzzééé! Féékezzééé baszki!
Kösz fiúk! Kösz! Egyik jobb, mint a másik. Majd megháláljuk, ha leértünk.

Most azért kicsit jobb érzéssel lehet csúszni. Merthogy ezzel az oktatási reformmal a jelek szerint mi Viktorunk -a sors növessze hosszúra neki a ...- felült a csúszdára.
Még vigyorog a szentem, mert még kitart a gatya és még tud mással fékezgetni.
De már gyorsul és kopik a seggén. ... Oszt ha így halad, hát kikopik, előbukkan amit a sors megnövesztett -vagy nem- és lehet vele lassulni. ... Akkor aztán lesz röhögés mi?

8 megjegyzés:

  1. Ha tud még valaki röhögni, akkor lesz...

    VálaszTörlés
  2. Magasról bazi nagyot lehet esni.

    VálaszTörlés
  3. Igen, ha tudunk még nevetni...
    Látom az irdatlan szegénységet, családok éheznek gyerekekkel, nemhogy játék, és ajándék nincsen, még ennivalóra sem jut.
    Miért kell így élniük? Miért nincs munka annak, aki dolgozni szeretne? Hogyan tudnak zsebre vágni százezreket egyesek, míg tudják, látják, hogy mások hogyan élnek? Ha egyáltalán lehet az ilyet életnek nevezni.
    Bocsánat a kifakadásért, de ez most ilyenre sikerült.

    VálaszTörlés
  4. Igen! Fogunk röhögni, ha már a béka segge alól - csórón is, s nem csak röhögni, hanem hálát adni a jó Istennek, hogy végre...Eszter.

    VálaszTörlés
  5. 22.800ft-ot kaptam, mert alig találtam munkát, pedig van, de hol? Szinte játszanak az emberekkel...
    Ma is végig néztem, ahogy egy fiatal kislány remeg egy állásinterjú után... Nem is biztos betöltötte e a 20. életévét. Mellettem egy 45 éves idegeskedett. Nevettem, mert volt aki vidáman állt dolgokhoz ;)

    VálaszTörlés