Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2014. december 7., vasárnap

Betéptél? (állati ...)

"Szerintem érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára. Így a 12-18 év közöttiekre, a választott politikusokra és az újságírókra vonatkozhatna az évenkénti kötelező drogteszt. Javasolni fogom az országgyűlési frakciónak, hogy a közeljövőben tűzze napirendre a kérdést ...” (Kocsis M)
Ez jó, ez rohadt jó!
Az igaz, a gyorsteszt nem sok lófaszt ér az ügyben, hisz tán a drogok tíz százalékát mutatja ki, a nagyteszt meg mindössze tán ha százezerben van per kop. Az is jó buli, hogy ha a jelenleg nagytesztre képes laborok számát, a vizsgálat idejét és a vizsgálandók számát összevetjük ... nem is tudom pontosan kilencven esetleg száz év alatt lezavarnák azt a csekélyke 800 ezres vizsgálatot?
Mennyiért is? Hát ki a bánatos faszom tudja? Mai árakon számolva 43,5 milliárdért! (Zacher Gábor Dr szerint.) No de ő is csak a mai árakon tud számolni!
No persze, persze! Több labor kell. Oszt mennyiért? Oszt ki állja a számlát? Oszt melyik alapból? A tb kasszából? Amikor gyógyításra sincs lé és a gyógyítók fizetésére sem! Vagy honnét? Ez vicc!
De nem az. Azt olvasom, a F-frakció már hétfőn tárgyalja is. ????????
Anyám! Azt értem, ez a Kocsis úgy hülye ahogy van ... de mellé mind? Mellesleg Kocsis mit szív? Tudom. Orbánt. Le kéne állnia a "szerrel". Kurvára nem tesz neki jót!
Ezt Kocsis bátran elhiheti, mert nekünk sem tesz jót, kik nem szívjuk fent nevezettét, csak megszívjuk az agymenéseit.
Nem is tudom ... kissé elbizonytalanodtam. Igaz, ezekről már bármit el tudok képzelni, bármi gazemberséget, aljasságot, disznóságot, hülyeséget, hazugságot.
Valami elfedés lesz ez. Valaminek az elfedése. Elterelés.
Ha nem ...., de ha igen, akkor is .... van a történelemnek egy úgynevezett szemétdombja. Épp ideje, hogy történelem legyen mind és épp ideje azt a szemétdombot újra megnyitni, s mehetnek. Szemétre a sok szeméttel!
Hadd kérdezzem meg én is. Persze csak úgy költőileg és nem várok választ senkitől.
- Nem bántja a szemét a sok szemét?

2 megjegyzés:

  1. Nézd, amit tiltanak, annak megnő a jelentősége. A kereskedelem lecsap rá, és dől a haszon. Azt meg lehet adóztatni, vagy tisztára mosni.
    Mindkettő megoldás a nemtermelő szférát hízlalja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eeeegen! Csak ebben az esetben nem kérdés, hanem kijelentés -sőt, felkiáltójeles- a maffia állam meghatározás.

      Törlés