Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. június 26., péntek

... levél ...

Nem írhatom hogy nyílt levél, mert annak írója is és címzettje is közéleti személy. Bár nyílt!
Nem írhatom azt sem, hogy olvasói levél, mert magam vagyok a szerkesztő is. Bár az áll, mint szerzőt nem kötelez az újságírói etika.
Már csak azért sem, nem vagyok újságíró.

"Tisztelt" hozzászólók, kommentálók!
Ismerősök s ismeretlenek!

Ti, kiknek mindenről csak annyi ugrik be, bezzeg "Saul fiai ...", hát a minimum amit mondhatok: -nem értelek bennetek! Tudom, rávágod, rávágjátok a te bajod! Nagyot tévedsz, tévedtek! A tiéd, a tiétek. Igen nagy bajotok!
Nagyon kérlek, ne írd meg indokod, ne próbálj meggyőzni, mint ahogy én sem próbállak téged. Reménytelen eset vagy, mint ahogy én is, csak nékem nincs miért szégyenkeznem, s igazából nincs is mit magyarázkodnom.
Azért halkan megjegyzem, hogy akinek Demcsák megveréséről mindössze annyi ugrik be, hogy:- "Saul lánya csak áldozat lehet. Ugyan mi más?, vagy hogy egy baleset áldozatáról mindössze annyi jön le: -"Kártérítést kap mint Saul gyermekei?"

"Tisztelt hozzászólók, kommentálók!
Ismerősök s ismeretlenek!
Emlékeztetnélek benneteket ama tényre, hogy ma már, a 21. században, az űrutazások korában, szinte nincs is reménytelen eset, kezelhetetlen betegség. A tiétek sem az. Ha nem szégyenkeztek az efféle kiszólásokkal, akkor ne szégyenkezzetek segítséget kérni. Kiváló pszichológusok, pszichiáterek várják torz lelketek, beteg elmétek.
Azonban ha szégyelltek segítséget kérni, hát nyissatok a világra és ne csak a hozzátok hasonló bomlott elmék gyűlölettől fröcsögő kiszólásait olvassátok, hanem tényeket is. Tanuljatok!
Persze abban igazatok van, a gyűlölködés sokkal egyszerűbb műfaj mint a valóság.
Nem kell gondolkodni, nem kell érvelni, nem kell ész, csak ész nélkül kell gyűlölni.
Milyen egyszerű dolgotok van!
Hisz nektek tényleg nem kell gondolkodással elfecsérelni a drága időt, megmondják, szátokba adják még azt is, kit kell épp gyűlölni, mert most az a gyűlölet a "divat", az a gyűlölet a "soros", az aktuális ... Saul fia meg egyes körökben mindig aktuális.
Ezek az egyes körök ... hát igen. Veszélyesek. Ők az igazán veszélyesek.
Ők az igazi bomlott elmék!
Mert ők bírnak akkora tudással, befolyással, hatalommal, hogy a hozzátok hasonló bomlott agyakat hergelés helyett gyógyítsák. De nem teszik!
Ti meg csak posztoltok, posztoltok és posztoltok.
Eszetlenül, gyűlölettel!
Lapok írott cikkeire, képes közlésekre, közösségi portálok megosztásaira. Mindenüvé.
"Tisztelt" hozzászólók, kommentálók!
Ismerősök s ismeretlenek!
Egyet, csak egyetlen egyet mondjatok meg nekem!
Mikor volt olyan esemény, amikor az emberiséget az oktalan gyűlölet előrébb vitte?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése