Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. szeptember 13., vasárnap

A tököd ha elhagyod

Rég volt egy jó vicc.
Pedig amúgy nem biztos, hogy a helyzetünk vicces. De hát! Így mulat egy magyar úr!
Meg oszt jó lesz ez addig is, míg eldöntöm mi légyen a blog további sorsa. Nem. Nem fogom megszüntetni. Legfeljebb kisebb arculatváltás lészen. Ez nem jelenti a politika száműzését, legfeljebb csökkentem.
Merthogy a hazai politikai elittől s viselt dolgaiktól már nem csak az ember esze áll meg.
Vonatkozik ez tőlem jobbra is, balra is. Töketlenek!
Erről meg oszt a Szállító hozott egy jó viccet.

A Pentagon elhatározza, hogy három magas rangú és hőstettekben nem szűkölködő tábornokát kitünteti. Ezúttal nem egyszerűen egy újabb éremmel, hanem pénzzel kívánják elismerni érdemeiket. Össze is hívják a három, nagy tiszteletben álló tábornokot, majd közlik velük, hogy le fogják mérni a két szabadon választott testrészük közti távolságot. Minden egyes méterért 100 ezer dollár jutalmat kapnak.
Az első tábornok széttárja karjait és a bal kezének ujjaitól a jobbig lemérik a távolságot. Végül az 170 ezer dollárral elégedetten távozik.
A második tábornok a lábujjától a feje búbjáig méreti le magát és 180 ezer dollárral hagyja el boldogan a vizsgálótermet.
A harmadik közli, hogy neki a péniszétől a talpáig végezzék el a mérést. Nagy kacaj kíséri a bejelentést és megpróbálják lebeszélni, mondván hogy kívánhat nagyobbat is, de ő hajthatatlan. Végül a mérést végző megkéri, hogy tolja le a nadrágját. Mikor nem találja azt a bizonyos testrészt meglepetten felkiált: - De hát ez meg hol a fenébe van?
Mire a tábornok nyugodtan: - Vietnámban.

Háááát ja! Pont mint nálunk. A töketlenség előnye! Jól megszedik maguk.

1 megjegyzés: