Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. szeptember 18., péntek

Elkúrtad!

Megint elkúrtad! Nem kicsit. Nagyon!
Az biztosnak tűnik. Gyurcsány és Vadai, jobb lett volna ha meg sem szólalnak. Amit évek alatt elértek, összetoboroztak (DK) azt most napok alatt lerombolják. Nettó ostobaság!

Effélékre gondolok: "Gyurcsány Ferenc DK-elnök szerint a héten Röszkénél előre megfontolt szándékkal, brutális módon, tervezetten, “minden bizonnyal a miniszterelnök” utasítására a rendőrök támadtak rá a békés menekültekre, nem pedig fordítva." Már persze ha ez igaz, mert én csak hírként olvastam s manapság ugye erősek a fenntartásaim. De ha igaz!
Ha arra gondolok, amit Vadai szájából hallottam egy reggel leadott televíziós nyilatkozatban, akkor igaz lehet.
Akkor ezt megint elkúrtad! Elkúrtátok. Nem is kicsit. Nagyon!
Nettó ostobaság amit műveltek. Bruttóban pedig legyen kinek-kinek ízlése szerint. Szerintem, a DK kiírja magát. Most, mikor a megkérdezett választók nyolcvan százaléka erélyes fellépést vár a kormánytól -megjegyzem nem alaptalanul- ilyeneket nyilatkozni!

Egy okos politikus, akkor mikor nem fordulhat szembe önmaga korábbi nyilatkozataival -viszont hazudni meg nem akar (Miért? Nem fordulhat elő efféle botlás?)-, de véleményére épp kevesen kíváncsiak és még kevesebben értenek vele egyet, akkor jobb ha hallgat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése