Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. szeptember 25., péntek

Nem minősítem

A hírt igen, az ipsét akiről szól, hát őt nem minősítem, mert esetleg bíróságon végzem.
Ugyan egy közszereplőnek állnia kell ... de hátha tudnék olyat mondani amit már nem.
A hír az ...
A hír pedig az, hogy a kormányátalakítás során Répássy Róbert távozik az Igazságügyi Minisztériumból.
Nem kaptam sírógörcsöt!
Ő az a fószer aki különösen belopta magát ...
Belopta magát abban az időszakban amikor a fegyveres testületek tagjait kellett gyalázni, lejáratni, ellenük hangolni a polgári lakosságot, majd jogaikat csorbítani.
Élharcos volt! Emlékeztek még?
Ő volt aki "kádárhuszár" címmel ruházta fel azokat, kik merészelték a hont védeni s szolgálni a módszerváltást megelőző időszakban is. Sőt!
Odáig ment, hogy meglebegtette, meg kellene fosztani mindenkit az akkor szerzett szolgálati viszonyától. Tett ő arra nagy ívben, ki s miként szolgált?
Gyanítom, most is tesznek, csak most kussolnak kissé, mert szükség van a volt "kádárhuszárokra". Ne áltassa magát senki másban, mert a kézzelfogható s a szakmai tudásuk okán használható védelmi tartalékosok az anno legyalázott jogfosztottak!
Mert egy részük a történtek ellenére is szolgál! A hazát s lakóit. A Répássy féléket is. Mondhatnám azt: hurrá, a sors részigazságot szolgáltatott! De nem mondom.
Mert a hírek csak arról szólnak, távozik. Arról nem, hová?
Remek ötleteim volnának! ... Csak hát ahogy addig nem , így most sem kérdeznek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése