Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. március 16., szerda

Ahogy feslik fel ...

Most az a helyzet állt elő, hogy ide ültem írni s nem írok! Inkább nem írok!
Mert amiről írnék azt nem mondom el.
Nem mintha nem merném, de nem akarom, mert nem akarok túlontúl tiszteletlen lenni.
Annyit azért, én úgy látom, hogy ahogy feslik fel a sokakat eddig beborító szellemi szürkeség, úgy mélyül egyesek fejében a sötétség.
Ég a bőr a képemen, hogy köztük látom, hazám miniszterelnökét is s főbb segítőit.
Egyszer már kifejtettem bővebben, most elmondom röviden. Felesleges dolog vitázni, kik követtek el nagyobb bűnöket, a nácik avagy a kommunisták? Ez nem versenytárgyalás kérdése. Ténykérdések!
De mert mindkét félé súlyos, ezért, ahogy sértő valakiket nácinak, fasisztának titulálni, éppúgy sértő lekomcsizni is! Márpedig a magyar miniszterelnök az ellene tüntetőket túl azon hogy parazitáknak titulálta, gyakorlatilag lekommunistázta. S azóta más is!
Bízom benne, csak nyelvbotlás volt, avagy indulati kiszólás s megkövetik a nekik ellenzékieket. Bízom ebben, mert ilyet teljes komolysággal -bizonyítékok hiányában- csak egy ostoba, pökhendi tahó mond másokra!

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Ha netalántán jót hallanék felőlük (amit kötve hiszek), a kialakult rossz véleményem akkor is megmarad örökre.

    VálaszTörlés