Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. március 7., hétfő

Rühellem

Nem is igazán tudom, melyiket rühellem jobban, amikor egy ájtatos "szentatya" világi tényezőt játszik és politizál, vagy amikor egy politikus "szentatyát" játszik és ájtatoskodik.
Bár ha jobban belegondolok, emez utóbbiak, sem nem szentek, sem nem atyáink.
Az is igaz, eme régóta meglévő állapottal sem tudom végérvényesen eldönteni.
Végül is, mindegy nekem, mert hinni sem ott, sem itt nem tudok, szentet sem ott, sem itt nem látok, megváltóban én nem hiszek s nem is várok.
Egy igaz ember, az viszont már nagyon elkélne! Emitt! Mert az atyáknál azért tán akad.

1 megjegyzés:

  1. "szeretem" ezt a stílust, hogy biza látja ott a szent atya, hogy minden a velejéig korrupt, bűnös és perverz, de ő sem forgathatja fel a világot, belülről próbál életet és igazságot fakasztani.
    Mekkora bulsitt etetés.
    Ezek az atyák is játsszák a rossz rendőr, jó rendőr játékot, hogy megtévesszék a vallatottat.
    Mert ha valóban olyan faszák lennének ezek a mai atyák, nyíltan kiállnának s mondanák: gyerekek, felmondok, mert itt minden a velejéig bűnös, élhetetlen...
    De nem olyan faszák ezek a mai atyák sem. Őrzik a hagyományt, csupán a trend színeit, hangjait követik. Másképpen kommunikálnak...s minden marad a régiben.
    Semmi, de semmi nem volt irtózatosabb a diktatórikus rendszerben, mint a gondolata annak, hogy sosem fog változni semmi....

    VálaszTörlés