Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. december 6., péntek

Az ötödik aki a negyedik, de aki kiközösített?

Nos hát, döntött az Ítélőtábla, egyezően a Területi Választási Bizottsággal, és Felder Frigyesé az utolsónak üresen maradt mandátum.

Ezzel megvan az "ötödik elem" , de mégsem!
Mert az ötből csak négy elismerten ellenzéki, tehát az ötödik a negyedik. Ámbár az sem biztos! Mert egyesek tudni vélik (vélték), hogy az ellenzéki frakcióból -merthogy nem az jött akit vártak- így kihagyják a negyediket.
Nem bonyolult ez. Csak zavaros.
Ha igaz, akkor lesz egy három fős frakció ellenzék, bizonyosan ők az "igazak", egy "kitaszított", meg egy
"ál ellenzéki".
Mielőtt kígyót békát kiáltana bárki is Felderre, ellenzékre, összefogásra, vagy az összefogás hiányára, kampányra, Fejesre .... stb, azért pár dolgon, történésen érdemes volna elgondolkodni.
Bár azt vélem, már későn szólok. Egyesek ár levonták a következtetést és a dolgokat roppant mód leegyszerűsítve kinevezték a vereség felelősének elsősorban Felder Frigyest, másodsorban Fejes Istvánt. Jó lenne, ha ennyire egyszerű lenne!
Jó lenne, de nem, nem ennyire egyszerű, ennél sokkal bonyolultabb.
Lehet erre a két emberre rátolni minden felelősséget, de attól még megmarad mindenkinek a saját felelőssége is. Az enyém is!
É is tehettem volna többet.
Mert mindenki felel mindazért amit megtett, és mindazért amit megtenni elmulasztott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése