Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2020. március 21., szombat

Maszkolj. Szükséged lehet rá

Maszkok.
Bal kézre egy úgynevezett sebészi maszk. Egyszer használatos, egyszerű mint a faék és mégis 7 - 800
forintot is elkérnek mostanság darabjáért.

Én ugyan nem vettem annyiért, olvastam az árakról, de mert jó néhány patikus joggal sérelmezte, hogy őket hibáztatja a vásárló közönség, és elmondták mennyiért kapják a nagykereskedőtől, nincs okom kétségbe vonni a megírt árat. Az árnál is nagyobb baj, ha nincs is!

Közbeszúrva, a járvány előtt ez az egyszerű kis maszk 70 forintot kóstált. Nos, ez azért érdekes. Úgy tudom, rabok gyártják. Nálunk. Jól felmehetett a szakképzett munkaerő ára a börtönökben. Vagy az alapanyag? Vagy a haszonkulcs?
Megérne egy "misét", hogy kit kellene kínpadra vonni a hiányért és a szemkápráztató árért. De jelen esetben, amikor százezreknek kellene védekezni ....

A másik, az a hajókerekes, az egy helyben gyártott. Kaposváron gyártott. Szövetanyag, többször használatos. Mosható, fertőtleníthető, vasalható. 700 forintért.
Mint mondtam, itt készítik Kaposváron. Megrendelésre.
Ez is egyszerű mint a faék, csak épp többször használatos, s mert többször, hát az ár nem vérforraló. Tisztességes maszk, tisztességes árért.
Ász varroda, Kaposvár. Nincs benne érdekeltségem. Csak ott rendeltük, vettük.

2 megjegyzés:

  1. A bajból is hatalmasat kaszálnak mostanság, szinte minden területen. A jó paprikáskrumpli alapja, tegnap 500,-Ft.környékén volt az üzletekben. Reménykedni tudok csak,hogy az eü., és szociális intézményekbe is engedélyezik, ill. be is szerzik ezeket a valóban kedvező áron kapható maszkokat. Főleg azért, mert fertőtleníthető termék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos mindenünnen olyan hírek jönnek, hogy szinte mindennek megy fel az ára de cefetül.
      Igen. Szükség törvényt bont, engedélyezni kellene.

      Törlés