Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2020. szeptember 21., hétfő

Be van tőtve a sok libernyák

2020.09.21.

Be. Ha ő mondja akkor be vannak darálva, töltve.  Hurrá! Védjegyet kellene szerezni a libernyák kolbira. Hungarikum. Vigyázat! Ez a termék nyomokban libernyákokat is tartalmazhat.

Az elkövetkezendő időszakra, 2022-ig, az új ellenség kijelölve. 
Az ellenzék, egy bélbe töltve, megfűszerezve jó adag Gyurcsánnyal és Sorossal. ... Kolbász? ... Akkor füstre vele?

Rohadt veszélyes egy kijelölés. Mert ez már belső ellenség, a kijelölés módja egyértelműen nem ellenfél hanem ellenség, és mindamellett minden tiszteletet nélkülöző.
Uszító, gyújtogató, gyűlöletet szító. A várható harc is olyan lesz.
Az effajta beszéd az sajnos már polgárháborús szagú.

Hatalmas a bedarált ellenzék felelőssége, mert nagyon észnél kell lenniük -a miniszterelnök erre nem képes- és amellett, hogy észnél kell lenni, még nyerni is kell. Nem kellene. Kell! Ez a beszéd jól megmutatta, hogy nincs más út mint megnyerni a 2022-es országgyűlési választást, mert ha nem, akkor a kolbásztöltelék szavatossága lejár. Nyerni kell, és akkor mód nyílik a tölteléket újra gyúrni.

Mellesleg mondom, Orbánnak most nem ezzel kellene foglalkoznia.
Van itt egy világjárvány, de ha már azzal nem boldogul, akkor vannak belső dolgok amikkel lehetne törődni gyújtogatás helyett. Például a keresztény üldözés.
Ha kifizetné az Iványi Gábor egyházának megítélt kártérítést, akkor abból rendezni tudná a sorait, beleértve a tartozásait is, és nem kellene őket üldözni.
Miközben világméretű keresztény üldözésről beszél .... nos hát, ez az.
No persze. Tudom. Iványiék is libernyákok, ellenzék, be kell tőtteni őket.

Sajnálom a Fidesz nevezetű képződmény híveit. Sajnálom őket, mert lassan fel kell érniük ép ésszel, már amelyiküknek még maradt, hogy ami most Magyarországon van, az a Fidesz felelőssége. Nem másé. Az, hogy korábban, előttük, ki s mit okozott az egy dolog, de nekik volt tíz évig teljhatalmuk, nekik volt módjuk az országot helyes vágányra tenni, a hibákat kijavítani, jobbítani. Ehelyett itt tartunk.
A miniszterelnök nyíltan uszít és nyíltan belső ellenséget jelöl ki.

Tudom, az ellenzéki pártok sem szorulnak rá az én tanácsaimra. Sőt. Ők aztán végképp nem, mert mindannyian birkózó menüt reggeliznek és egyesével s együtt is lenyomnák a több ellenzéki alakulatot, hát még a Fideszt! Pedig nem lesz az annyira egyszerű egy olyan országban, ahol a pógárok simán újraválasztanak polgármesternek egy olyan embert aki lazán lenyúlt egy egész vadászházat, elsikított 30 millát és jelenleg is folynak ellene eljárások. Azt már ne is mondjam, hogy megjelentek a politika hiénái -ám legyen, mivel rárepülnek, hát dögkeselyűk-, akik már új pártokat alakítgatnak, parlamenti bejutást vizionálnak és koalíciós kormányzást.
Természetesen ők és a Fidesz egy koalícióban. Jó terv.

1 megjegyzés:

  1. Fidesznyikek! Nagyon be lehettek tojva, ezt el is várjuk! De ne reménykedjetek, hogy felszalámiztok bennünket, mert egy húron pendül az egész ellenzék. Ti viszont lebuktatok, mert a járvány lerántotta rólatok a leplet, ti nem kormányoztatok, hanem ebből is hasznot vágtatok zsebre! Nem érdekel benneteket a magyarok sorsa, csak az, hogy 16.000 lélegeztető gépből hogyan lehet pénzt kivenni. Most meg kiderült, hogy 2.000 ember sincs a gépek ützemeltetésére.Mindenkinek maszkban kell járnia és kerülnie kell a tömeges helyeket - kivéve a focimeccseket. Csak azért, mert Orbán élvezze bolondériáját! Nem érdkli őkelmét, ha fellobban a járvány és tömegessé válik!

    VálaszTörlés