Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2020. szeptember 2., szerda

Covid-19

Mi lesz, ha ....? Nagyon nagy gáz is lehet?

Én eddig még nem foglalkoztam a járvány témával, és nem is fogok többé. Nem vagyok a téma tudója, szakembere, csak a leírtakra, az információkra, és a történésekre tudok hagyatkozni.
És pont emiatt, azért vannak dolgok amik gondolkodásra késztetnek. Sajnos nem csak engem.

Én nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de ...

De ..., talán nem puszta vészmadárkodás az, ha az ember elgondolkodik azon a lehetőségen is, hogy esetleg eddig nem is volt járvány hullám?
Lehet, hogy nagyon ellőttek a cél mellett és tavasszal nem a járvány első hulláma volt, hanem csak betegség gócok?
Most betegszenek ugyebár a fiatalok -egyre magasabb esetszámok jöttek-, egyre lejjebb van a fertőzöttek átlagéletkora, és vannak külföldi adatok arra, hogy a fiatalok átfertőzöttsége után durván egy hónappal fertőződnek a veszélyeztetettek!

Tegyük fel -persze szigorúan csak mint legrosszabb lehetőség-  lehetséges ez a forgatókönyv is, akkor pedig valamikor októberben fog az egészségügyi rendszer túlterhelődni, és az lesz az első hullám, nem pedig a második.

Remélem ez csak egy fikció marad, mert ha nem, akkor a mellékalibrálással egyszer már alaposan bedöntött gazdaság újra bedől, nem is kicsit, és akkor már az ország is.
Ha ezt így sikeresen végiggondoltuk, akkor jöhet a következő kérdés.
Mikor lesz a második hullám? Meddig is fog ez tartani? ... Miért is kellett ezt így ...?

És még most is sikerült az országot kettészakítani! Azzal, hogy az emberek egy része még a járvány létezésében sem hisz, és emiatt nemhogy maszkot nem hajlandó viselni, de még csak alapvető megelőző dolgokat sem tart be ... ha így lesz -nagyon remélem, hogy nem- akkor katasztrófa lesz.
Totális katasztrófa mind emberi életekben, mind pedig az életben.

Ne legyen még csak a töredéke sem, de ha igen, akkor azt nehéz lesz a Gyurcsányra,
a Sorosra, a komcsikra, a libsikre, meg a többi kommunikációs kormányzati panelek "uralkodóira" kenni.

Gondold ezt át. Ezt is, mást is, az egészet. Ellenőrizd az információk forrását, ne higgy minden balgának akkor sem ha mégoly hangzatos címe is volt valamikor, ne azt nézd, hogy ők -ott a templomban vállvetve- miért nem védekeznek, ... hanem azt nézd, "Te" miért nem védekezel? Vagy ha védekezel, akkor jól?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése