Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2021. június 8., kedd

Múlatom az időt, de nem mulatok

2021.06.05. Légtér

Ez a kép csak azért került ide, mert akkora egy szenzáció lett az amcsi csettegők megjelenése a légtérben, hogy muszáj volt csatlakoznom azok táborához akik eldicsekedhetnek egy fotóval.
A két kisebbet is lekaphattam volna, de pont nem érdekelt. Kicsire nem adok. A nagy meg nem számít.
Átszelték a Deseda és a Gombás Parkerdő feletti légteret és elzümmögtek Kaposújlak irányába.
Másnap olvastam, hogy odataláltak. Ügyesek no!

Az igazság az, hogy tudnék írni számos dologról és még véleményezni is tudnám, de nem akarom. Mert például katonai és egyházi ügyeket nem véleményezek. A katonait azért nem, mert magam is az volnék, és hát ugye a becsület azt diktálja, amit az ember már aktívan nem művel abba nem ugat bele.
Egyházi ügyekbe meg azért nem, mert nem vagyok aktív a vallásgyakorlásban. Most meg, hogy "megtudtam", a pápa is keresztényellenes, hát én mint templomkerülő meg sem merek mukkanni.
Így oszt csak csacsogok itt. Múlatom az időt. Múlatom, de nem mulatok.

Ugyan mi ok volna mulatni? Semmi mulatságost nem találok már abban, hogy mennyi véresszájú agyalágyult van a nagypolitikában és a vonzásában.
Nagyot csinosítana a politikai palettán, és pláne nagyot lendítene a politikusok megbecsülésén, ha végre megnyitnánk egy politikai süllyesztőt. Volna kiket belepakolni.
Szándékosan nem írtam a "politika szemétdombjára" formulát, mert ugye nálunk keveseknek szívügye a környezetvédelem, így oszt a szemétkezelés is visszás.
Ha össze is rakják, el már nem viszik.

Most pedig, hogy olvasom, 35 milliárdnyi kínai vakcina maradt a nyakunkon, no nem véletlen, hanem mert a kutyának sem kellett, inkább csak az vette fel akinek nem volt más választása ... viszont a "nagy érdeklődésre való tekintettel" szóba került a gyártása is a Nemzeti Oltóanyag gyárban, hát ... ezeknek nem ment el az eszük. Nem is volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése