Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2022. január 7., péntek

Akna a gödörben

2022.01.07. Kaposvár

A Holnemvolt Játszótér és a Block Cafe közti úttesten ékeskedő éktelenség.

No persze csak a fotó az ami mai, a kátyú még tavalyi. Jó régóta kerülgetem kocsival, vagy csodálkozom rá ha gyalog megyek arra.
Tessék már nekem megmondani! Nem csuklik valakinek a drága jó szüléje?

Ez a gödör gyalogosan már erősen bokaszaggató lehet. Kerékpárral, motorkerékpárral akár életveszélyesnek is minősíthető. Személygépkocsival pedig gumigyilkos, acélfelni horpasztó, könnyűfém felni törő, féltengely roppantó, csapágykoppantó, gömbfej szaggató, futómű átállító ... folytassam?
Tempósan belemész, oszt akkorát üt vissza a kormány, hogy egy könnyebb súlyú pilótát kivág az oldalablakon ha nincs bekötve (de legyen). 
Még aktív katonai kiképző koromban, ez a gödörméret már kiindulási alapnak minősült a térdelő lövészgödör megásásához.
Amúgy meg akár azt is mondhatnám, hogy vicces, mivel egy akna van egy gödörben. Tehát kis túlzással gödör a gödörben.
Eszerint két megoldás is lenne. Vagy betemetni a külső gödröt, vagy pedig kiterjeszteni az aknafedél méretét, hogy befedje a külső gödröt is.
Tudom, tudom! Ezek pénzes megoldások. Akkor kerítsétek körbe, én meg viszek bele termőtalajt meg gyökeres büdöskét (bársonyvirág).
Ha már büdös a meló, akkor oda való a büdöske. Oda is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése