Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2023. július 3., hétfő

Demilitarizált övezet

2023.06.03. ..... valahol Magyarországon

Kivételesen nem árulom el a pontos helyszínt, mert kíváncsi vagyok rá, jár vajon felém valaki aki ismeri a fellelhetőséget?

Kicsiny hazánkban lassan 15 éve belháború dúl magyar s magyar közt, köszönhetően a jelenlegi kormányzópártok elkötelezett aknamunkájának amit ők a kereszténység szellemében végeznek.

Ezt, az ő "felebaráti szeretetük" szeretnék ráerőltetni Európára is, ezért sikeresen széthúzták a frontvonalakat, s immár évtizede belefér a szövetségeseink elleni harc is.

A belháború és a baráti tűz vérgőzös mámorába csak egyetlen egy dolog nem fér bele, azok elismerése akik ténylegesen harcra kényszerülnek, akik a hazájukat, függetlenségüket, javaikat, szeretteiket védik, kiket gátlástalanul, válogatás nélkül gyilkol le, gázol egy őrült elme hatalomvágya.

Ebben a világban íme itt van a fegyvermentes övezet.

Meglehet, soha nem árulom el a helyét. Féltem, elsöpörné a háború a gyűlölködés szeretete.
 
Ha érdekel, akkor keresd meg, vagy inkább csinálj magadnak, teremtsd meg a saját fegyvermentes övezeted. Tedd le a fegyvert, ne harcolj, lelj békét.
Magyar ne legyen magyarnak farkasa! 

Elég volt! Tanulj meg szeretni, de legalább tisztelni másokat, vagy ha mindezekre már képtelenné tett a vérgőzös elmék politikája, hát tanuld meg újra elfogadni másokat.

Nem csak az a magyar, nem csak az a hazafi aki alá a szélsőjobb kormányunk tett lovat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése