Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2020. október 5., hétfő

Viszed a balhét

Kivételesen tényleg nagyon rövid leszek.
Kivételesen Orbán Viktortól idézek kezdetnek, pedig hát nem a kedvenc szerzőm. Pedig szerez. Abban alapos. A szerzői alapossága miatt nem a kedvencem. Most például, felelősöket szerzett.

Engem, téged, minket választópolgárokat "szervezett be" felelősnek. De ha jobban tetszik, akkor bepalizott, behúzott a csőbe.
Behúzott, de alaposan. Leginkább azoknak köszönhető, akik egy gyermek együgyűségével fogadták, töltötték ki és küldték vissza a legutóbbi agymenést.

Íme az eredménye:
 "
Az emberek egyértelműen azt nyilvánították ki a koronavírus-járvány első tapasztalatairól szóló nemzeti konzultáción, hogy Magyarországnak működnie kell, nem engedhető meg, hogy a vírus újra megbénítsa az országot" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. (idézve a kormány.hu oldalról)

Ha nem világos, akkor olvasd el megint és a napnál is világosabb.
Az emberek döntöttek úgy, hogy az ország nem állhat le, akkor sem ha fekete hó esik, ha vasvillák potyognak az égből, ha halomra pusztulunk is.

Ennyit akartam csak. Azt tesznek olyan dilettáns módon és annyiért amihez csak kedvük szottyan, de a balhét te viszed, mi visszük el a végén, mert megdumálták velünk, ha a fene fenét eszik is, de az ország még egyszer nem állhat le. Majd utólag az lesz, ők meg tették volna az életekért, de hát nem volt rá felhatalmazásuk. 
Felhatalmazást írtál életedről, halálodról ... de még ha csak a sajátodról adtad volna!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése