Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2021. március 19., péntek

Véráram

Túl minden határon!
Ez kész. Ez a Kocsis becsukta az utolsó ajtót is. Nálam becsukta a saját nevében is, és a gátlástalan mocskos csürhe nevében is, ahová tartozik. Mindennek kell legyen határa!
Amit most ez a szarházi megengedett magának azzal átlépte az utolsó határt, az utolsó küszöböt is. Emberállat sem mehetne eddig!

..."egy világjárvány közepén azon mesterkedik, hogy sok halott és fertőzött legyen, mert az “politikai előny”."
Mondja ezt az ellenzéki pártok vezetőire és, hogy az ellenzék szereplői "halálkampányt" folytatnak. Halálkampányt, oltás ellenes kampányt, stb, stb.
(aki bővebben kíváncsi erre a hazug gyűlölethuszárra az látogassa meg az oldalát, vagy imformálódjon ahol akar. Főleg az "igazmondó" kormányzati oldalakon.)
Elég volt a gyűlöletkeltő hazug dumádból, dumátokból!

Tíz éve vagytok hatalomban, tíz éve mérgezitek az emberek lelkét! És most a világjárvány! Nem az ellenzék kezeli, hanem ti! Ti sem! Csak a hasznát húzzátok ennek is, és szívjátok az emberek vérét, a maradékát meg tovább fertőzitek.
Erre jön rá ez a vírus! Vámpírkormány és a Covid!
Az ellenzéket ekézitek emiatt is, miközben nektek jött jól. Ki is használtátok a Covid nyújtotta lehetőségeket -kellett is már nektek, mert a migránshullám meg a Soros kezdett leülni- és semmi kétségem afelől, hogy a hátralévő időben is kihasználjátok.

Ti kormányoztok tíz éve! Ti készítettétek fel az országot, az egészségügyet, az embereket a koronavírus járványra. Arra is! Ti feleltek a fertőzöttekért is a holtakért is. Azon holtakért is kiket a koronavírus vitt el, és azokért is kiket az ellátatlanság, szervezetlenség, a hiányok!
Nem mások a felelősök! Nem az ellenzék, nem Soros, nem Gyurcsány és nem az EU.
Ti feleltek mindenért!

Mint ahogy ti feleltek az ország "vérfertőzéséért" is, több milliónyi honfitársunkon keresztül-- kikbe belecsepegtettétek a félbolsevik, félfasiszta gyűlöletet.
Lassan évtizede kering már bennük! Nehéz lesz a fertőzöttek gyógyítása.
Ügyesek vagytok! Ügyesen vegyítettétek a bolsevik vért a fasiszta vérrel, így aztán milliók élvezhetik, hogy legalább részben hozzájutottak ahhoz amire vágytak.
Egy félbolsevik félfasiszta bandához, amit kormánynak kell hívnunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése