Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2021. szeptember 22., szerda

Ez a parkoló ...

2021.09.13. Kaposvár
Aréna

Ez a parkoló az Aréna szégyene!
Nehezen megérthető, ha már ennyi pénzt költöttek az aréna megépítésére, felújítására, akkor miért nem tellett egy normális parkolóra?

Az egy dolog, hogy cammogva kell döcögni a zúzott köveken, de közben kerülgetni a kiálló lefolyórácsokat nehogy kivágja a gumit, vagy szétcsessze az alufelnit.
Közbevetőleg jegyzem meg, hogy abban is kételkedek, hogy a rácsokon keresztül a csapadékvíz csatornába hulló kőzúzalék egy hű de nagyon frankó dolog lenne.
Ki illetve behajtóknál a gépjárművek kerekei kifötrik a követ, nagyon sok helyen a kerékpársávra ami a biciklisekre veszélyes, másutt meg szinte már ugratva lehet csak venni a szegélykő akadály, ami nyilván jót tesz a guminak, no meg a futóműnek is.

Ebben a parkolóban egy-két parkolás felér egy "akadálypálya jellegű komplex foglalkozásnak", ami nekem nem szokatlan, mert ismerem a hadseregből, viszont ott egyes harcos foglakozás volt, nem pedig gépesített.
Tudom. Ismerem az "észérveket": -Ha nem tetszik, hát ne parkolj ott.
Rendicsek? De akkor minek épült? Mi a funkciója? Ne szépítsük. Ez egy gagyi.
Olcsó utánzata egy parkolónak ami ráadásul nem is biztos, hogy olcsó volt.
De ha már, mert ugye a "muszáj nagy úr" -van még pár nagy úr Kaposváron-, akkor legalább lenne valaki aki karbantartja. Nem egy nagy beruházás és feladat.
Egy melós, egy lapát, egy gereblye, egy seprű. ... Melyik nincs?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése