Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2012. március 30., péntek

Sírásó

Igyekszem végezni a bejegyzéssel, még mielőtt Schmitt Pál bejelentését a köztévében leközölnék.
Engem egyáltalán nem fog meglepni, ha nem mond le és nem is vág földhöz.
Az ország morális állapota, amúgy erre a sokak szerint elfogadhatatlan lépésre teljesen feljogosítja.
De én most nem erre teszem a hangsúlyt!

Hanem arra, hogy ez az ügy, annak elhúzása és ezzel együtt áttételesen Schmitt Pál lett az a személy, aki elkezdte megásni a Fidesz sírját.
Nos hát, akkor maradjon. Ha marad, akkor legalább befejezi a munkát és nem másnak kell megásnia. Hajrá sírásó!
.

7 megjegyzés:

  1. Az én szemszögemből ez a legjobb meg a legrosszabb megoldás is. Attól rettegtem, ha lemond, mert akkor a Fidesznek megmaradt volna a lehetősége a továbbélésre, az sem jó. De így a téves helyzetértékelés miatt kinyíratják magukat. Félek, hogy a szélsőségek előretörnek. Az sem jó. Sőt még rosszabb. Mindig jobbat várunk, és mindig rosszabb lesz. Most se lesz kivétel.(Egy örök realista pesszimista)

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek a bejegyzéssel is, és a hozzászólással is. Nekem az egészben az a legfurcsább, hogy valaki ír egy doktorit, és mivel ő írja, tökéletesen tisztában van azzal, hogy szó szerint másol. Másolhatott volna, azzal sem lett volna gond, ha bejegyzi honnan idézett, és kitől. Azután hozzáfűzi saját gondolatait. Mivel nem tette, vagy neki, vagy akik elfogadták-, legalább azoknak eszébe juthatott volna, hogy egyszer fény derülhet a plagizálásra. Különös tekintettel arra, hogy az illető kiállt a napra, és láss csodát: olvadni kezdett a vaj.
    Most pedig lassan mindenki szégyelli magát, aki magyarnak született, csak éppen az nem, akinek kellene.
    A legjobb megoldás az lett volna, ha Schmitt sohasem lett volna elnök, nemes egyszerűséggel: nem oda való. Kezdődött a helyesírással, a beszédjeivel, és ki tudja hol áll meg?
    Egyébként szép hétvégét kívánok!

    VálaszTörlés
  3. És én még ismerek olyan embert, aki sajnálja Pali bát!

    VálaszTörlés
  4. Én is attól félek, amitől Apa54...

    VálaszTörlés
  5. Minden szem Pali bácsira figyel, de mi van a háttérben???

    VálaszTörlés
  6. Én meg már nem tudom, mire is gondoljak? El nem hiszem, hogy Schmitt ennyire "önjáró" lett volna nagy hirtelen. Valóban!? Mi van, avagy lesz a háttérben?

    VálaszTörlés