Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2012. november 7., szerda

Nincs komment

Hírek. Nem is túl régiek.

"Három fiatal támadt rá egy buszsofőrre Balatonbogláron a múlt héten. Kiderült, hogy a trió annyira megvert egy, a sofőr védelmére igyekvő férfit is, hogy az később belehalt sérüléseibe."

"Erőszakos közösülés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a Szarvasi Rendőrkapitányság november 5-én egy szarvasi férfit. A gyanúsított a nyomozás során eddig beszerzett adatok alapján az általa nevelt, 12. életévüket be nem töltött két lányát vette rá több alkalommal fenyegetéssel arra, hogy közösüljenek vele."

"Durván összevert egy siófoki férfit egy kidobó ember egy helyi szórakozóhelynél. A vendég életveszélyes sérülésekkel került kórházba."

"Egy 35 éves férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy szombatra virradó éjjel megölt egy terhes nőt Kecskeméten. Mint arról beszámoltunk: szombat hajnalban holtan találtak egy 20 éves prostituáltat Kecskeméten, a Juhász utcában, a vasúti átjáró közelében, egy bokor alatt. A nő 5 hónapos terhes volt, gyilkosa egy késsel végzett vele."

"Mindhárman kiszálltak, P. Márió két méterről rálőtt a vele szemben álló Balogh Lászlóra. A másik férfi menekülni próbált, őrá szintén tüzelt, ugyancsak eltalálta. A súlyosan megsérült Balogh László mindeközben telefonon értesítette rendőr ismerősét, hogy meglőtték, a vonal azonban megszakadt. Az ügyészség szerint azért, mert P. Márió visszatért a sebesülthöz, hátulról megragadta a fejét, s átvágta a torkát. A férfi néhány perc múlva meghalt."

"A Kecskeméti Városi Ügyészség egy fiatalkorú és egy gyermekkorú lány sérelmére elkövetett megrontás és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot a Kecskeméti Városi Bírósághoz T. Istvánnal és 11 társával szemben."

"Leszúrta élettársát egy nő hétfőn Budapesten, ....  hétfő délután az Üllői út családi házas övezetében a nő veszekedés közben szívtájékon szúrta élettársát. A 64 éves férfi életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni."

"2012. október 27-én 1 óra 30 perc és 1 óra 45 perc közötti időben dömsödi házának teraszán bántalmaztak egy idős, egyedül élő asszonyt, közben pénzét követelték.
A csuklyát és kesztyűt viselő támadók a földön fekvő, védekezni képtelen nénit megrugdosták, majd a teraszon lévő szekrényekből teafüveket és élelmiszert tulajdonítottak el, aztán elmenekültek."

"A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövető 2012. szeptember 4-én 16 óra 50 perc körüli időben egy Budapest XX., Ferenc utca és a Szent Imre utca kereszteződésében található söröző előtt, a járdán egy alkalommal megszúrt egy 46 éves férfit, aki a kórházba szállítást követően életét vesztette. Az ismeretlen elkövető 35 év körüli, kb. 175 centiméter magas, ...."

"Emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, miután 2012. október 17-én Táton egy családi házban holtan találták az ott élő 66 éves nagymamát és 44 éves lányát. A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével a családdal együtt élő 21 éves unokát, Molnár Rolandot gyanúsítják, akit nagy erőkkel keres a Rendőrség.
Az elsődleges adatok szerint a nagymamával és az édesanyával 2012. október 17-én 13:00 és 15:00 óra között végzett az elkövető."

Mint a címben is jeleztem, nem kommentálom.
.

6 megjegyzés:

  1. szép kis "csokor"....meggyőződésem, hogy a Sátán műve mindez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kéthetente bővülő csokor, mert ugyebár "két hét alatt rendet teszünk".

      Törlés
  2. Szegény Bencéről ne is beszéljünk...

    VálaszTörlés
  3. Régen nem élhették ki az emberek az agressziójukat, egyes kutatók szerint erre "remek" levezető a háború.

    Sokszor elgondolkodtam rajta, mi játszódik le az elkövető fejében!? A nagy többséget elkapják! Azt gondolja, majd pont őt nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akinek ilyen ingere van, kereshet magának háborút. Menjen el zsoldosnak, vagy légiósnak, vagy békefenntartónak. Bőséges a választék a frontokon.

      Állítólag igen. Minden elkövetőnek nagy az önbizalma és azt hiszik az ő bűnelkövetésük a tökéletes bűntett. Szerencsére a többség téved.

      Törlés