Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. február 8., péntek

A hír és ami ...

"Kifizeti a Máltán meggyilkolt Gajda Yvette (†38) hazahozatalát Schobert Norbert (41)"

Ez a hír. Na de ami még utána került! Hozzászólásként. Háááát ... nekem némelyik ... Azt nem mondom hogy döbbenetes, mert már nem nagyon tudok -vagy legalább is igyekszek nem- meglepődni.

Szerencsére a nagy többség megérti.
De az a "kevés", ....hááát, .... az is sok!
A leggyengébb, hogy szemére hányják Norbinak, csak reklámozni akarja magát.
Mint mondom, a leggyengébb! A többit én nem említem fel, mert súlyos! Súlyos lelki s mentális (orvosi értelmezés) problémákat megjelenítő kommentek.
Visszatérve a reklámra. És? Ha én teszem azt gyűjtögetem a visszaváltható megüresedett üvegeket és időnként egy kukázó kezébe nyomom ......, akkor ha ezt ide le merem írni, mindjárt egy szemét emberré válok, mert polírozom magam?! Tényleg?

Ujjujjjúúújjj! Most látom! Polírozom! Polírozom a Bohócot! ....... Naháááát! .........
Erről papolok! ...... Ilyen, amikor az embert félreértik, avagy félre akarják érteni!

1 megjegyzés:

  1. Valóban borzasztó megjegyzések kerülnek mindenhova. Nem is szoktam elkalandozni közöttük, mert csak elkeseredek. Az is borzasztó, hogy például itt a romániai médiában is egymást eszik az újságírók, brutálisan zabálják egymást, sárba tipornak minden emberi jóérzést, gondolatot, tettet, annyira, hogy az embernek fogalma sincs mi a reális és mi az ál. Azon veszem észre magam, hogy olvasom őket, pedig nem akarom, eltelik az időm, energiám, gondolataimat fertőzi. ott állok mint az alkoholista, hogy nyúljak az "utolsó" pohár után, vagy végre tegyem meg a helyes döntést, hagyjam abba és forduljak teljes gőzzel a kertem, állataim felé.

    VálaszTörlés