Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. február 21., csütörtök

Listázok!

Ezt most tényleg nem. Egyszerűen nem bírtam kihagyni. Most lehet ...

Mellesleg mondom nem jó az íze. Mondhatnám azt is hogy ... De nem mondom! Mondja valaki más.
Elég legyen annyi, nem ízlik. Nem veszek többet!!!


Más!
"Komcsi. Fasiszta! Cigó! Vágott farkú!  Szoci! Libsi! Maffiózó! Tolvaj! Birkák! Banda! Csürhe! Fityesz! Kiflicsücsök kisasszony! Gyűlöletbeszéd! Gyurcsányista! Orbánista! Lerabolt! Rohadt! Beleugat! Tolvaj cigány banda! Kádárista! Kádárhuszár! Komcsi! Rohadt fideszes barmok! Tetű! Listázás! Kubatov lista! Fradista feje van! Papcsákisztán! Orbánia! Moslék menza! Matócsnyi! Minden második gyerek nélkülöz! Deviza hitelesek! Adóscsapda! Vesztesek! Kiszolgáltatott! Út szélén hagyni! Munkanélküliség! Alacsony bérek! Elvont juttatások! Ki nem fizetett ...! Pofátlanul magas fizetések! Oligarcha! Limuzinfideszes! Hátulról dugható! Egérarcú! Lomarcú! Csöcsike! Szemetek. Jobbik szarszervezet! Álcivil! Tahó! Gyökér! Gyáva! Szellemi világtalanság! Pacalfejű operettnáci! ..........................

Nahát! Szörföztem kicsit a hálón, a közösségin. Oszt listáztam! Betűrendbe szedjem?

Mellesleg mondom nem jó az íze! Ennek sem! Mondhatnám azt is hogy szar! De nem mondom! Mondja valaki más. Elég legyen annyi, nem ízlik. Nem veszek meg többet!!! Nem veszek többet ...!!!

2 megjegyzés:

  1. Mindegyiket megértettem, de mi az a tahó? Még hallottam ezt valahol. A teher autóknál van ilyen, hogy tahométer.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Buta, műveletlen - "a pusztai cselédek jelzője volt"- a népnyelvből behozott jelentése, manapság viszont a városi nyelv a bumfordi, faragatlan emberekre használja.

      Törlés